Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

strycek-Joe Ltd.

25. 5. 2012 20:51
Ústavní a lidská práva dr.Ratha

jsou fatálně porušována a tzv. demokaté nad tím křepčí radostí. Tento režim se bohužel, stále utužuje a stává se autoritativním. Vývoj spěje k neviditelné totalitě nevolených šíbrů. Děkuji za čánek, karma R^

3 0
možnosti
W

wiki5

26. 5. 2012 5:26
Re: Ústavní a lidská práva dr.Ratha

roztomile jak tyhle levicove hydry jeci, kdyz se jim sahlo na jejich arogantniho kriminalnika

0 0
možnosti
VH

Stará kára

25. 5. 2012 13:52
Nepleťte si neveřejné vystoupení v PS (před ukončením

procesu zajištění důkazů) a  v e ř e j n é   p r o j e d n á n í  p ř e d   s o u d e m.   Nebo takto matete záměrně?

1 0
možnosti
IH

misaviki

25. 5. 2012 12:09
.

Nebýt vašeho fota, myslela bych že jste za totality nežil.

1 0
možnosti

jrc

25. 5. 2012 12:19
Re: .

Právě, že jsem žil i za totality, tak velmi nerad připouštím,

jakékoliv porušování principů demokracie.

I obviněný má právo mluvit, hajit se a nikoliv pouze před soudem.

2 0
možnosti

jrc

25. 5. 2012 11:47
Re: Jinak pane Čumpelíku zdravím,

Děkuji za poskytnutí zdrojů dalších informací.R^

0 0
možnosti
OK

iacobau

25. 5. 2012 11:39
Pan poslanec Rath

bude mít jistě právo se vyjádřit u soudu. Ale v době vyšetřování závažné kriminální aktivity organizované skupiny lidí, jejíž člen - poslanec a hejtman - byl přistižen při činu, nemusí být vhodné, aby tento člověk mluvil do médií, tím méně na půdě poslanecké sněmovny.

Představte si, že by se mezi poslanci objevil nějaký Breivik, který by kohosi postřílel a my bychom mu pak chtěli dát příležitost, aby na půdě parlamentu obhajoval své činy? Já vím, že je tento příklad přehnaný, ale musí existovat hranice, kdy není vhodné, aby člověk přistižený při zločinu měl možnost veřejně mluvit jako ústavní činitel.

6 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1

25. 5. 2012 11:40
Re: Pan poslanec Rath

R^

0 0
možnosti
FS

aroneček

25. 5. 2012 11:29
Konečně jedna ucelená realná myšlenka.

Teď se však těšte,jak se na Vás vrhnou ti "znalci" zákonů.

0 0
možnosti

jrc

25. 5. 2012 11:39
Re: Konečně jedna ucelená realná myšlenka.

Dík za reálnou připomínku!R^

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

25. 5. 2012 11:28
Ale ne,

s tímhle pane Čumpelíkům moc souhlasit nemohu. Ono to přece jen nějaké ty složitosti s sebou nese, nehleděš na to, že o tom zda Rath bude moci do sněmovny rozhoduje státní zástupce a z hledisek právní povahy.

To, že je okolo tolik humbuku, se také není co divit. Rath sám o sobě díky sobě samému byl jaksi nepřehlédnutelný. Spousta novinářů jen informuje o vývoji v kauze Rath, na čemž také nic špatného nevidím.

Spíše byla naprosto nepřehlédnutelná reakce paní Němcové, jakým se právě ona takřka matka pluku Drobilů ostentativně a štítivě odvracela od ratha, že s takovým snad nelze sedět ve sněmovně. Neuvěřitelné a do očí bijící pokrytectví, jak už to tahle bezcenná pravicová plačka s tím přehráváním umí.

A daleko pozoruhodnějěší je, že si vlastně žádná média asi jen náhodou nevšímají věci systémově. Že totiž ten stav a průběh této kauzy hovoří o všem možném, jen ne o účinném systému boje s korupcí i tohoto typu.

0 0
možnosti

jrc

25. 5. 2012 11:37
Re: Ale ne,

Přesto, že plně nesouhlasíte,

musím vám sdělit, že s podstatnou částí vašeho příspěvku si dovoluji vyslovit určitý souhlas.

O případné učasti Davida Ratha na jednaní poslanecké sněmovny nemůže rozhodovat státní zástupce, ale výhradně se soud.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"