Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

8. 4. 2011 11:28
Napoleon?

Tak možná brouk Pytlík. Všechno zná, všude byl, všemu rozumí do všeho kecá. Skutečně se ptejme co všechno má za sebou kromě jeho nápadů, návrhů, idejí, plánů, kterými čas od času mediálně překvapuje veřejnost.

Dá se řící, že Bárta se skutečně nechoval, jako staří zkušení političtí dinosauři, řídící se moudře heslem Karla Kryla "třásti se strachem a tiše si krást", popřípadě novějším Neffovým "když už se u toho koryta cpou, tak ať aspoň hlasitě nemlaskají", ale spíše ve stylu uherského grófa,který si zaplatil hostinu v nóbl hotelu, načež v rytmu  čardáše lepí vysoké bankocetle primášovi ,aby zahrál tu jeho, a rozhazuje zlaťáky  po uklánějícím se loajálním personálu, který, za tento příplatek ještě nastavuje řiť, aby do ní mohl jemnostpán dle své nálady kopnout....

:-(

0 0
možnosti
G

Gašpo

8. 4. 2011 5:54
Síce som VV nevolil

ale Bárta si získal moje sympatie. Teraz som ale na pochybách.

Zareagoval totiž ako keď ho načapali na hruškách a jeho zdovodnenie že ide o "půjčky" je nevierohodné.

Druhej strane neverím už vobec. Vypadá to na dosť amatérsky pokus o jeho odstránenie. Tipoval by som to na ODS s Íčkom v pozadí. Bárta im ničil kšefty.

Bolo by hodne naivné považovať túto kauzu za boj dobra a zla. Zostaňme nohami na zemi, toto je politika a tá je svinstvom prelezlá až na kosť. Pravdepodobne sa jedná o boj jednej špiny proti druhej. Rád by som naďalej veril, že Bárta je na strane tej "menej špinavej špiny".:-/

0 0
možnosti

jrc

8. 4. 2011 11:14
Re: Síce som VV nevolil

Máte pravdu, špína je všude.

Bárta reaguje zbytečně brzo, bez zvážení použitelných alternativ!

Pak se to dává blbě dohromady!

Nejlepší by byly předčasné volby!

0 0
možnosti
SE

slava eurosvindlu

8. 4. 2011 5:38
zasadni vec:

Nikdy neverim nasim mediim..nikdy..

jsou plne zodpovedna za marast v nasi zemi..

Delaji verejne mineni, delaji volby..delaji politiku..

Do vlady se jen sotva mohla dostat nejaka mafie..ta tam totiz je uz 20 let a je velmi silna..

Barta zlodejske koalici ODS-CSSD ovladajici media a vedene mafiany zacal prilis vadit..

0 0
možnosti

jrc

8. 4. 2011 11:10
Re: zasadni vec:

R^

0 0
možnosti
LC

jáša

7. 4. 2011 23:05
To je dobrá otázka.

Doufám , že skutečnost poznáme celkem vbrzku.

0 0
možnosti

jrc

7. 4. 2011 23:22
Re: To je dobrá otázka.

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"