Nebezpečí katastrofické apokalypsy civilizace naznačuje pandemie koronavirusu VID–19

Přes příšerný nepořádek na tržišti ve Wu-chanu nemusí jít o přírodní mutaci koronavirusu, ale o možný únik atypické laboratorní mutace koronavirusu. Účel a hranice vědeckého laboratorního výzkumu a vývoje nejsou uzamčené.

Není důležité
zda ten řádící koronavirus VID - 19 unikl z laboratoře v čínském městě Wu-chan, nebo přišel odjinud. V každém případě začal napadat lidi a množit se v čínském Wu-chanu.

Je to ve vzduchu a šíří se to mezi námi, jako pyl.
Nic nevidíte, ale bojíte se bez roušky volně nadechnout. Kam přijdete, kde se dotknete, tam to může být. Vítr to roznese, kam bude chtít. Přichytí se všude a nic vás nemůže ochránit na 100 %. Koronavirus potvrzuje schopnost virů šířit se všude, bez ohledu na hranice států a zabíjet.

Nevěstí to příchod tisíciletého Božského království, 
ani žádný Boží trest, ale je to pouze ďábelské upozornění na možný kolaps lidské populace. Konečně snad všichni lidé pochopí, jak křehký je jejich život a jak málo stačí k jejich konci.                     

Ke katastrofické apokalypse civilizace
stačí, konflikt dnešních jaderných mocností, které mají nepřeberný arzenál těch nejhorších zbraní. Celý svět může být během krátké chvíle zamořen radioaktivním prachem, či radioaktivním zářením, ale i chemickými, nebo biologickými látkami, či virovými částicemi, s neodvratným pohřbem lidské populace.   

Žádný národ, žádná církev, ani žádný člověk 
není jinému nadřazen a pokud to vůdci národů, či náboženství, nepochopí, nemohou své národy vést. Jedinou cestou, která může ochránit národy a lidskou populaci, je mírová spolupráce velmocí, zákaz konfliktů i dalšího zbrojení a věčný mír.

Peníze vynakládané na zbrojení

potřebujeme na ochranu přírody, čisté vody a čistého ovzduší. Příroda je jediný skutečný Bůh, kterého mnozí hledají, který nás stvořil a který nám dává i bere život. Skutečný Bůh nežije v oblacích, ale je tady, přímo na zemi, mezi námi a přináší nám své denní dary, potraviny, plody i chléb. Ano, Bůh je příroda. Pokud jí budete ubližovat, zahubíte především sami sebe

a můžete ve své nevědomosti zapomenout na existenci tohoto světa!

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 29.3.2020 7:14 | karma článku: 17,39 | přečteno: 444x