Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

16. 1. 2010 22:27
přesně tak to říkám

UKAŽME JIM, ŽE TAM NEJSOU NEPOSTRADATELNÍ.

Důchodci a všichni sociálně potřební: svoje sociální dávky dostanete za kohokoliv.

Pracující a podnikatelé: daně budete muset platit za každé vlády

TAKŽE SI TO UVĚDOMTE, CHCETE-LI NEUSTÁLE NADÁVAT, NADÁVEJTE SI TAKY SOBĚ, KDYŽ VÁM VAŠE VOLENÁ STRANA NEDODRŽÍ SLIB.

Když tam budou dvě politické strany, které se budou překřikovat nebude to nikdy dobré. VOLTE NEPARLAMENTNÍ STRANY, AŤ JICH JE TAM VÍC!!!

0 0
možnosti
K

kaktusak

16. 1. 2010 17:47
Návrat tzv. totalitního komunismu nehrozí,

komunisti se dokázali ze svých chyb poučit. Hrozí ale návrat totalitního kapitalismu.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

16. 1. 2010 22:21
Re: Návrat tzv. totalitního komunismu nehrozí,

Návrat totálního debilismu také nehrozí.

Už se stalo.

0 0
možnosti
JB

marx

16. 1. 2010 13:41
Konečně

 blog, který misedí. Volim SUVERENITU- stranu zdravého rozumu.  Zkuste to taky změnit a zapojit do voleb svou vlastní hlavu.R^

0 0
možnosti
S

SantaKlaun

16. 1. 2010 13:25
.

Máte pravdu a karma. Taky se chystám volit neparlamentní stranu. Parazitů u koryt, kteří ničí tuto zemi,  už mám plné zuby.R^[>-]

0 0
možnosti
D

damianka1

16. 1. 2010 12:00
jedno

je dnes jisté ,že Topolánkova vládakterá,měla nejnižší schodky,jak za rok 2007 tak v roce 2OO8 a kdyby nepadla vláda a nebyla světová krize mohli by jsme ,dnes mít  vyrovnaný rozpočet.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

16. 1. 2010 12:05
Re: jedno

?8-o

0 0
možnosti
JN

honzajaka

16. 1. 2010 11:54
jakpak

tyhle dvě věci vlastně spolu souvisí, do předminulého roku šla ekonomika nahoru tak to bylo v pořádku a když začnou být potíže ( a ty vždycky přijdou ) tak už tady mluví o nebezpečí návratu KSČM a o nedopstatečnosti úrovně. Já si myslím že jde o nedostatečnou úroveň autorů spíš

0 0
možnosti
JK

MiroTR

16. 1. 2010 11:20
Částečně by pomohl

většinový systém. Kdo vyhrál, ať se tedy ukáže, jak dokáže splnit předvolební sliby  !  Odpadnou výmluvy na koaliční partnery, přeběhlíky (nebo "konstruktivní poslance" ?).  Buď u voličů uspějí, nebo si další volební období ani neškrtnou.  Jak dopadají kompromisy, vidíme snad všichni.

0 0
možnosti

jrc

16. 1. 2010 11:42
Re: Částečně by pomohl

Bohužel, máme zkušenosti. Nelze akceptovat většinový systém. Kdyby to shodou okolností vyhráli komunisti, tak by to tady celé přeorali. Pak by jsme se nestačili divit. Opravdu by jste pak byl pro většinový systém ?

0 0
možnosti
AB

[eT]

16. 1. 2010 10:56
Tesat do kamene:)

Naprostý souhlas s volbama, nevolit žádnou stranu co v parlamentu je či byla, případně má mraky 'nováčků' jako top09 - nic z toho se volit nedá, pořád jsou to ti samí zloději a podvodníci. :-/

0 0
možnosti
BH

BoboHml

16. 1. 2010 10:45
Dokud lidé budou slepě volit parlamentní strany

nikdy nedojde ke změně.Proč by se ty strany(členové)měnili či dělali něco jiného,když pokaždé dosednou jen z drobnou obměnou ke korytu.Teprve tehdy až se jim nebude dostávat hlasů a oni se nedostanou v takové míře do parlamentu,začnou se měnit.Ne jen pro zájem pro lidi,ale protože se začnou bát o svá koryta.Čím méně hlasů pro ně,tím menší i příspěvek od státu.Ano v jiných zatím neparlamentních stranách mohou být či i mohou příbýt prospěcháři.Jenže nyní takový lidé jsou většinou už v parlamentních stranách.Nebo si snad někdo myslí,že v neparlamentní straně je většina prospěchářů?Proč by tam tolik let byli,když užitek z toho téměř nemají.Bylo by zajímavé vidět,kolik politiků z parlamentních stran by po vítězství neparlamentní strany najednou převlékli kabát.

0 0
možnosti
VT

vatty

16. 1. 2010 11:00
Re: Dokud lidé budou slepě volit parlamentní strany

Někdo může argumentovat, že v západní Evropě mají také většinou pouze několik parlamentních stran a volí je pořád dokola. Rozdíl ale je v tom, že tam neměli 40 let komanče a prošli přirozeným vývojem. Takže ať volí tak nebo tak, mají jistotu, že se jejich vývoj vychýlí jen nepatrně. Kdežto u nás je to obrat o 180 stupňů. Ve společnosti není shoda, co vlastně chceme.

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

16. 1. 2010 10:14
Zaruka?

Na vas apel, ze je nutne volit neparlamentni strany je jeden jednoduchy argument. Nechci dalsi neschopne, nenazrane, zbolsevizovane Zelene v parlamentu...

Zeleni byli minule volebni obdobi novymi tvaremi do parlamentu. Sikovnou medialni masazi se vysvihli nad 5% v preferencich, zacali se objevovat v debatach, nakonec v parlamentu zasedli... Aby okamzite ukazali, ze jsou stejni, v necem i horsi nez stavajici strany... Takze otazka, jak mam ja, volic, ktery chce volit neparlamentni stranu, odfiltrovat individua typu Zubova, Kuchtova, Kocab, Stropnicky? Protoze pri stavu nasi spolecnosti se tito objevi proste v kazde strane. Nedelam si iluze, ze se najednou vynori kristalove cista strana plna Mirku Dusinu. Argument, ze to mam risknout neberu, to uz muzu rovnou volit parlamentni stranu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"