Diskuse

NATO, NACO ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zkuste místo toho zajít do lampárny na nádraží a přednést stížnost. Ta totiž za uprchlickou krizi může zrovna tak, jako NATO.

4 3
možnosti
Foto

Tak arabský svět snad rozvrátily země NATO a v Sýrii podporují teroristy. To je neoddiskutovatelné.

S tím nemá lampárna na nádraží nic společného.

2 2
možnosti
LP

NATO se vždy deklarovalo jako obranný pakt , ale dojem je trochu jiný.   Také mi vadí . že když se vyčlení 400 českých vojáků na hlídání muničáku , tak je armáda dle slov náčelníka štábu neakceschopná. Hranice republiky naše armáda nemůže hlídat , protože musí cvičit s ostatními členy NATO. Takže na co cvičí ?

2 2
možnosti
JR

J75a74r91a 18R28a38n55k

4. 11. 2015 22:33

Na to aby byla pripravena;-)

0 0
možnosti
SN

:-)...Napsal jste to pěkně ! A už po Vás různí muhehehhee-ové jedou ! Ale netrapte se s tím. JSou to zelené a vygumované mozky neschopné vnímat realitu!  R^R^R^

4 8
možnosti
AT

Vy jste si nejspíše nepřečetl jaké povinnosti a úkoly má plnit uskupení států v organizaci NATO, že jej vtahujete do věcí jako uprchlická krize a pod.

Obraťte se na vedení EU v Bruselu a ne na NATO to má rozhodnout jakým způsobem toto bude řešeno. Nebo to není NATA náplní, ale jen obrana v případě, že některý členský stát NATO bude agresivně vojensky napadený např. státem jenž je nečlenem tohoto , tak ostatní členové mu všestranně pomohou agresora eliminovat a zničit. Co se týká vojenských operací které vedou USA, je to jen jejich vnitřní záležitostí a nemohou nutit ostatní členské státy jim jakkoli poskytovat vojenskou pomoc a součinnost a je to jen a jen na jejich svobodném rozhodnutí zda i tady pomohou a nebo ne !!

9 2
možnosti
Foto

Já být vámi, tak bych si dal práci a zjistil bych si, co je NATO, jak a na základě čeho rozhoduje, jaké jsou jeho pravomoci a pak bych se vyjadřoval. Takhle působíte jako Dodo. RvRvRv

10 4
možnosti
Foto

Koho z členských zemí NATO ohrožovalo Srbsko, Irák či Libye?

2 5
možnosti
JV

J11i67r45i 43V76r31a97b80e62c

4. 11. 2015 15:11

NATO Rusko NATO. (Kdyz to bude nutne)

4 2
možnosti
AG

A60l31e74x 32G51r94e84g46o35r

4. 11. 2015 14:21

Také to tak cítím. Je mi z toho tak nějak smutno.

5 5
možnosti
Foto

Napsal a vyargumentoval jste to velmi dobře.

Já bych jen dodal, že vojenským napadením cizích států se z NATO stala zločinecká organizace.

Karma R^

4 10
možnosti
LJ

A jak se cítíte jako člen zločinecké organizace?

7 2
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 25,98
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"