Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

jiruna

26. 1. 2010 16:40
Trochu optimizmu

Čumpelíku, můžete se s jrc chytnout za ruce a brečet, jak je tu vše špatné. Já to tak nevidím korupce se mě netýká, podle mne o ní neustále píší ti, na které se nedostalo. Vše co potřebuji si bez problému koupím nic nesháním, ačkoli je mi 68 bez problému pracuji a i když je plno tak zvaných nezaměstnaných práce je dost a mohl bycxh mít i 3 pracovní poměry. Ale nebojte se. Až se kormidla ujme ČSSD spolu s komunisty jako osvědčení národohospodáři, hned to půjde dopředu tak, jak si přejete. Ostatně už jsme to tu měli. Jen když si vzpomenu na Prahu ze 70tých let, kolik tu bylo lešení, aby nám něco nespadlo na hlavu, tak chápu, že jsou lidi, kterým se po tom stýská.

0 0
možnosti

jrc

26. 1. 2010 19:04
Re: Trochu optimizmu

Nemám zájem volit kohokoliv, kdo sedí v parlamentu. 

Máte špatný odhad, po komunismu netoužím i když to nebyli takoví hovada, aby takhle zadlužili republiku. Pokud vite o volném pracovním místě, zajděte na Pracovní úřad. Je tam evidováno pomalu 500 000 lidí. Ještě Vám poděkují.

Na úřad vlády můžete dojít splatit svůj dluh, který vám politici nadělali na osobu, ve výši cca 110 000. Můžete to zaplatit za děti i vnoučata. Nevím, ale kde ty prachy skončí. Pochybuji, že už začnou ten dluh splácet.

Potom nezapomeňte volit ODS, nebo VIP 09. Ostatně je to totéž.

JRC - Čumpelík

0 0
možnosti
PJ

Hip

26. 1. 2010 14:16
podle mého názoru

jde o bloggera, který se pouze skrývá za fotku nerudného důchodce a píše provokatérské články. Potom se jen chechtá hysterickým reakcím diskutujích. Pár fiktivních bloggerů tady už bylo.

0 0
možnosti

jrc

26. 1. 2010 14:26
Re: podle mého názoru

Pane Hipe, nepíši provokatérské články, píši o realitě a pozadí, které je úplně prosté.

Krást, krást a krást. Platit to budou obyčejní občané. To ostatní je už jen divadlo!

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

26. 1. 2010 14:00
Je mi z vás smutno

chudáčku pro Vás bych měl jednu radu která by vám alespoň trochu zlepšila sebevědomí. Zajeďte si v Praze na Olšany, je tam krásné krematorium at víte do čeho půjdete.

0 0
možnosti

jrc

26. 1. 2010 14:11
Re: Je mi z vás smutno

Blbý nápad, hrob na Olšanech je příliš drahý ! Na to většina důchodců nebude mít !

0 0
možnosti
PJ

Hip

26. 1. 2010 13:53
Parazit čumpelík

opět blije svoje moudra;-D;-D;-D

0 0
možnosti

jrc

26. 1. 2010 14:09
Re: Parazit čumpelík

Trochu argumentačně slabé, polepši se !

0 0
možnosti
PK

dolch

26. 1. 2010 13:47
Karmu nedám

protože v mnohém nesouhlasím. Ale k výzvě za volení neparlamentních stran se přidávám R^

0 0
možnosti

jrc

26. 1. 2010 14:30
Re: Karmu nedám

OK, nejde o karmu, jde o řešení. Dík za příspěvek.

0 0
možnosti
GMI

Glock Mark II

26. 1. 2010 13:40
proboha

Co je to zase za žvást?

Copak "vlast" jsou jen státní finance? 8-o8-o8-o A co ty tisíce prosperujících soukromých firem a jejihc zaměstnanců? To je vzduch či co?

Tady má zase někdo velké oči a potřebu přehánět  .... ad absurdum nejlépe.

Lidé vzpamatujte se, vlast není stát, státní zaměstnanci a státní finance. Stát neurčuje ceny, neurčuje platy, neurčuje bohatství jednotlivce. To všechno si dělá každý jednotlivec sám ... a hodně dalšího k tomu.

0 0
možnosti
V

vsamotar

26. 1. 2010 13:35
Volby

Začarovaný kruh. Paraziti získali peníze a snimi i moc. Co na tom, že státní zakázky a projekty státního aparátu jsou předražené. Peníze, které to stojí navíc se vrátí politickým stranám skrze dary do pokladen. A pak stačí mocná předvolební kampaň a lidé je zase zvolí. Volit už mi nepřipadá od slova "volba", ale opravdu od slova "vůl" (za těch 100 dukátů to stojí). My si totiž už moc nevybíráme, nevolíme, ale jsme loveni kapitálem. :-/:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"