Muslimský terorismus nelze oplácet terorismem, ale aktivní ochranou společnosti

Pokud mluvíme o pravicových extrémistech, nelze je spojovat ze zásadními postoji našich parlamentních politických stran, či hnutí, směřujících proti přijímání ilegálních Muslimských migrantů, jako je ANO, či SPD.

Tyto politické subjekty jsou politickou zárukou, 
že bezpečnost našich občanů se nezhorší vlivem přijímání ilegálních Muslimských migrantů. Jejich postoj v podstatě chrání společnost před ilegálními Muslimskými migranty, protože jejich přijímání by mohlo vést k terorismu ze strany Muslimů a následně pravicových extrémistů, či k dalším problémům zejména v budoucnosti.

Našim bezpečnostním složkám se podařilo
zdokumentovat činnost pražského muslimského Imáma Samera Shehadeha, který za podporu Muslimských teroristů v Sýrii stojí před soudem a hrozí mu 15 let vězení. Tento pražský Imám, ale prohlásil, že náš soud neuznává.

Můžeme brát v úvahu,
že české muslimské organizace se distancovaly od terorismu i násilí a předseda Ústředí muslimských obcí prohlásil, že právo šaria nemůže být nad českým právem, ale působení pražského Imáma Samera Shehadeha v Praze naznačilo, jakým směrem se výklad muslimské víry v muslimských mešitách ubírá.

V návaznosti na činnost pašeráků
při pašování ilegálních Muslimských migrantů do Evropy nelze přehlížet ani působení našich neziskovek, financovaných i ze zahraničních zdrojů, které se v podstatě v rámci podpory tzv. uprchlíků podílejí na přijímání Muslimů do Česka. Vypadá to v podstatě tak, že jsou schopné zajistit dlouhodobý pobyt, zaměstnání i případný azyl pro vybrané Muslimy i na přání Muslimské obce a to bez vlivu vlády.

Za velmi podstatný,
je potřeba brát neměnný postoj premiéra ČR Andreje Babiše k ilegální Muslimské migraci při budoucích  jednáních s Evropskou unií a podporu stanoviska SPD k ilegální migraci v rámci vnitřní politiky. Pro volby bude důležité, jaké veřejné postoje k ilegální Muslimské migraci zaujmou další politické strany a hnutí, pokud budou ochotné tyto svoje postoje občanům sdělit ve svých programech.

Nezbývá,
než se spoléhat na naše bezpečnostní složky a předpokládat, že veškeré aktivity Muslimů i spolupracujících neziskovek na našem území pečlivě sledují a budou připravené včas zasáhnout, 

pokud bude porušována naše ústava, či naše platné právo.

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 23.2.2020 8:23 | karma článku: 30,06 | přečteno: 696x