Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

zajicek8

4. 7. 2011 8:09
Fakt?

Takže trochu pravdy, trocha "přikrášlených výroků" a spousta vlastních dohadů bez jakýchkoliv důkazů a to vydávat za rozbor. Tomu říkám umění.;-D

0 0
možnosti

jrc

4. 7. 2011 8:54
Re: Fakt?

Díky za zařazení do rozborů.

Já jsem se toho neodvážil.

Důkazy jistě vlastníte vy, nikoliv já.

Umění je v tom, že se musíte strefit!;-DR^

0 0
možnosti
JB

Vím, že něco vím?

4. 7. 2011 3:17
Celý článek je

"snůška",kterou by neuskutečnil ani diktátor.Takhle chytrej je každej vůl v hospodě.

0 0
možnosti

jrc

4. 7. 2011 8:44
Re: Celý článek je

S ohledem na vaše argumenty, to sedí.

Pouze jste nenapsal v které hospodě sedíte;-D!!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

3. 7. 2011 21:01
Kdo kdy navrhl odbourání daní z dividend?

Abych se zeptal alespoň na jednu z lží.

0 0
možnosti

jrc

3. 7. 2011 21:35
Re: Kdo kdy navrhl odbourání daní z dividend?

Nevím, kdo to navrhl, ale prosazuje to Kalousek a spol. !!!;-D

0 0
možnosti
X

xjanmarek

3. 7. 2011 19:14
Umíte vystihnout podstatu věci.

Podle reakcí některých uvědomělých tyrkysových "svazáků" se vám článek povedl. Udělám si radost a dávám karmu a děkuji za článek.:-)R^

A ještě jeden palec pro nějakého plesnivce. ;-D R^

0 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

3. 7. 2011 19:17
Re: Umíte vystihnout podstatu věci.

;-D;-D;-D;-D no konečně! R^

0 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

3. 7. 2011 18:51
Tak kde je?

xjanmarek ještě nedal palec nahoru ... 8-o

0 0
možnosti

jrc

3. 7. 2011 19:00
Re: Tak kde je?

Dědku Plesniváku,

pokud nemáš argumenty, či návrhy k tématu článku,

tak raději nepiš.

Urážíš tak sám sebe!;-D

0 0
možnosti
H

hanick

3. 7. 2011 18:43
Už naše historie varovala....

abychom ......"nedopustili na trůn usednouti lišku zrzavou....". Stalo se. nějakou dobu prezidentoval, rozpoutal hromadění chyb. Blaničtí rytíři pro záchranu země bohužel nevyjeli. Nu a společně s ním do rozhodování o budoucnosti  země nastoupila banda vyžírků  toužících po moci a majetku. Obsadili parlamenty, senáty a vlády. Zplundrovali hospodářství, rozprodali majetek, pošlapali naději občanů na změnu po komunistech. Zavedli zemi k závislé existenci stejného nebo i horšího typu, než s bývalým RVHP. Zadlužili ji svou hloupostí, neschopností  a kdoví čím ještě. Nezapomněli si však naordinovat neskutečné příjmy a od nich se odvíjí nepředstavitelná strmá křivka manažerských příjmů (viz Hušák ze Sazky). zajímalo by mne, kolik z těchto strůjců blížící se národní katastrovy má konta ve švýcarských bankách. Hnůj je třeba vyházet - jsem připraven.

0 0
možnosti

jrc

3. 7. 2011 18:48
Re: Už naše historie varovala....

Smutná pravda.

Čím dřív je občané vyhodí, tím lépe pro celou zem!R^

0 0
možnosti
R

rudaz

3. 7. 2011 18:18
Jak jinak

Bez věšteckých schopností každý mohl před rokem vědět, že tíí samíí, co nás do krize přivedli, tak logicky nemají na to nás z ní vyvést. V krachující firmě nevymění vrátného, že? Ale GŘ letí na hodinu a nový GŘ si přivede lidi, na které ON spoléhá. Je dost příkladů z praxe.

No a kdo čeká od 70tiletého starce nějaký vitální posun v zahraniční politice, tak je mimo realitu. Tam přijde fešák, zdravý a znalý chlapík, který se umí otáčet mezi zahraničními dravci. S dalším naším reprezentačním úřadem tomu není jinak. Např. v r.1968 byla promarněná šance na změnu, kdy prezidenta měl dělat Jiří Hanzelka. V 80ti zem.

Co v Řecku ve funkci prezidenta(při vší úctě k jeho zásluhám) zmůže 80tiletý stařeček? Z mocnáře Rakouska-Uherska jsme si dělali psinu o jeho stáří a hle. Co jsme chtěli, to máme. Máme EU, nenasytný aparát, nepružné vedení, které snadno podlehne "lobbingu", rozuměj úplatkářství. A že tam aféry byly a ten kdo na ně upozornil dělá nyní ve skladu. Podobně dopadl i pan Libor Michálek.

0 0
možnosti

jrc

3. 7. 2011 18:29
Re: Jak jinak

Dobrý příspěvek!

Doufám, že tyhle vládní strany už nikdo volit nebude!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 25,84
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"