Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co vás hněte? Že je Porošenko bohatý? Jo tak, to vy nesnášíte dobře.

0 0
možnosti

Nevím co se vám nelíbí?

Jestli chcete do války, tak vrčte na Ukrajinu a udělejte si radost!

0 0
možnosti
JT

Budte v klidu. Na mezinarodni urovni je to vsem jedno. To jen u nas to vypada spatne. Na svete jsou daleko horsi presidenti a nic se nedeje.

5 0
možnosti
JR

J67a78r60a 14R45a67n89k

21. 11. 2014 8:24

Jiste:-/   Jsme nadseni, ted uz jenom denni zpravy ze Zimbabwe....tyto zpravy jsou z Indie....jedne ze zemi BRICS....a vsichni doma doufaji, ze prezident uzavre nejake obchodni dohody....mezitim se sampion brani destnikem proti vejcim....a ted uz cely svet vi, ze to neni na vystavbu Karlova mostu;-(

"President Milos Zeman is said to have caused embarrassment for Czech Republic as he used the words "f****d up" and "s***" when discussing Russian protest group and punk band Pussy Riot, who were jailed for frequently opposing Vladimir Putin's policies. He is also reported to have asked the interviewer “you know what p**** means in English?" and when trying to explain it he used a highly-offensive Czech version of the word. The country's state media watchdog reportedly received hundreds of complaints from shocked listeners but Zeman has yet to appologise for the broadcast".

0 1
možnosti
JR

J35a81r76a 23R89a32n42k

21. 11. 2014 7:59

Rv|...ano....je to marne, fotografie opileho predstavitele statu proletely celym svetem, muzeme se stydet,   ALE!!!    muzeme  se distancovat, NEMLUVI  ZA  NAS !!!

 Vyrostli jsme sice v rezimu, ktery nas naucil mlcet, byt schovanymi pod dekou, kdyz nasi predkove za valky s rizikem, ze uz druhy den zde nebudou poslouchali BBC a pozdeji za ruske okupace Svobodnou Evropu, s veskerym "NUTNYM" rusenim,,,,,,jsme skutecne jako ty 3 opice ...nevidim, neslysim, nemohu promluvit....

1 1
možnosti
LJ

Nemám chuť na Zemana.

3 0
možnosti
JR

J48a54r79a 52R72a27n62k

21. 11. 2014 8:09

Ja sleduji zahranicni zpravy...., ale uz jsem se naucila rikat ....on nezastupuje  celou republiku.....Pro Boha, 15 leti Kanadani sleduji, co se v Evrope deje a ja cekam dalsi eskapady....fotografie opileho prezidenta sice male, ale podle naseho mineni zeme, ktera je srdcem Evropy, ktera dala zivot lidem, jejichz jmena zna cely svet.....Kafka, Kubelik, Kundera,Havel, Sik,  Dvorak, Smetana, Mucha, Skvorecky, Martinu, Janacek....ti nas ve svete proslavili.....ovsem ted i clovek Zeman, cely svet vi, ze vulgarismy jsou v CR okay.....

2 2
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"