Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tromi9

8. 2. 2011 22:30
karma

R^

0 0
možnosti
H

honys

8. 2. 2011 15:24
Mezinárodní humor premiéra Petra Nečase!!!

Také se domnívám, že šlo jen o nepovedený žert pana premiéra. Jinak si to vysvětlit nemohu, protože by jsem ho musel v opačném případě považovat za neschopného naivku. Egypťané o žádnou demokracii nestojí, nikdy v historii ji neměli a nikdy ji nebudou budovat, tak na co by jim naše zkušenosti byly. Prostě musí přijít jiný autorativní vládce a tak to bude pokračovat i nadále. Nejhorší variantou by byl směr který byl použit v Iránu, kde vyspělou civilizaci západního stylu vybudovanou šáhem Pahlavím vystřídala diktatura nejhoršího ražení s právem šaria a ostatními nechutnostmi ultraislamismu. Doufám, že to demokratický svět v Egyptu nikdy nepřipustí. Dokonce i Američané se už přesvědčili, že zavádění demokracie do historicky nedemokratických zemí je absolutní nesmysl o který tam nikdo nestojí. Afganistán a Irák jsou jasným důkazem, že se to nedá realizovat a je jim jasné co se tam stane až definitivně stáhnou své vojenské síly.

0 0
možnosti

jrc

8. 2. 2011 20:46
Re: Mezinárodní humor premiéra Petra Nečase!!!

Egypťané především nestojí o pokřivenou českou demokracii a určitě netouží po zdemolovaném a rozbitém hospodářství.!![>-]!!

0 0
možnosti
S

seelen

8. 2. 2011 14:12
Souhlas

náš vývoz demokracie by tam způsobil občanskou válkuR^

0 0
možnosti

jrc

8. 2. 2011 20:37
Re: Souhlas

Mám obdobný názor !!!

0 0
možnosti
JV

omalovánka

8. 2. 2011 11:47
Ubohost...

Slova pana Nečase jsou slovy sebestředného a hloupého člověka ( v naší zemi rozuměj politika).Určitě máme dost lidí,kterými se může naše vlast chlubit,ale politici a jejich veřejné a soukromé aktivity,to rozhodně nejsou.

0 0
možnosti
PZ

Mirco1

8. 2. 2011 11:45
No když tu máme ovšem takové lháře a demagogy...

... jako je autor tohoto blogu, tak to opravdu máme cestu ke zlepšení "jistou".

Vážený prolhaný autore, přestaňte tu s tou nesmyslnou všeobecně tradovanou pohádkou o nezadluženosti ČSSR

.... jen jeden údaj ministra financí ČSSR Žáka za rok 1987: Zadlužení POUZE BANK ČSSR (tedy SBČS a ostatních státních bank) činilo v roce 1987 3,7 miliardy dolarů. Mimo tento dluh ještě existovaly dluhy průmyslových podniků (ty pro jistotu v referátu uvedeny nejsou) a dále dluhy vládní (zde tvrdí, že západní dluhy vyvažují aktiva, jako například zadlužení Sýrie, Lybie a Iráku u nás v hodnotě téměř 100 miliard devizových korun - jestlipak si někdo myslí, že jsme z těch "aktiv" někdy něco viděli).

Takže nezadluženost bolševického ČSSR je jedna velká lež .. vnitřní zadluženost jednotlivých podniků se počítala na stovky milionů (Škoda Mladá boleslav 800 milionů, Škoda Plzeň 500 milionů atd) a celého státu v zahraničí na stovky miliard.

0 0
možnosti
C

cibich

8. 2. 2011 12:32
Re: No když tu máme ovšem takové lháře a demagogy...

Z čeho se tedy v 90.letech kradlo ?

0 0
možnosti
PH

picky

8. 2. 2011 11:30
Chodí e-mailem (bez záruky) :

Jean Bodin napsal v Les six livres de la république v roce 1576, že demokracie je nejhorší státní zřízení, neboť je velmi reálné nebezpečí, že se k moci dostanou hlupáci nebo prospěcháři.

Kdyby, chudák, tušil, že za čtyři století bude existovat země, kde se tyto dva druhy spojí dohromady v jednu ohavnou mutaci. ;-D[>-];-D

0 0
možnosti

turbosurf

8. 2. 2011 11:17
ode mne karmička

je třeba připomínat hrdá prohlášení premiéra Nečase, protože jednoho dne skončí v zapomnění ... jednoho dne, zatímten čas bohužel nepřišel, JŠ

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

8. 2. 2011 11:14
Naši politici už léta působí,

že jsou úplně mimo mísu. Potřebovali by kulturní revoluci a vyhnat mezi lid, možná by stačilo do čtyřkových hospod, aby pochopili realitu. Co, tu vydělává tak patří buď cizincům nebo mafiánům, řada českých fabrik živoří či stojí, státní zakázky superpodvod, zdravotnictví na huntě, školství jakbysmet, armáda podvody, policie zkorumpovaná, národnostní otázky neřešené... Tohle si bohužel neuvědomují.

0 0
možnosti
LZ

košťálka

8. 2. 2011 11:11
Také

jsem se zasmála velmi hlasitě, když jsem návrh premiéra slyšela. Otázka ovšem je, jestli je jeho olbřímí ego ještě k smíchu nebo k pláči...

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"