Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení, musím se omluvit redaktorům deníku BLESK, kteří oproti redakci REFLEX, zahájili ve svém deníku prezidentskou anketu "Zvolte svého favorita", která nevykazuje znaky manipulace a pravděpodobně odpovídá názorům čtenářů deníku BLESK. Doufám, že přístup deníku BLESK ke kandidátům na prezidenta se ponese nadále v seriózním duchu. 

To ovšem nijak nezpochybňuje moji kritiku redakce REFLEX, uvedenou ve článku. 

Tomio Okamura je zatím na 4 místě, těsně za panem Franzem. Pokud chcete, tak dejte Tomio Okamurovi svůj hlas na

http://www.blesk.cz/

0 0
možnosti
MF

M89a42r90t25i91n 85F91a59l93m

8. 11. 2012 11:39

Pan Tomio Okamura na svém Facebooku profilu píše:

Tomio Okamura

UŽ JE TO TADY! Měl jsem z dřívějška informace, že po vyhlášení kandidatury na prezidenta začne ihned dvouměsíční lživá štvavá kampaň proti mé osobě, jelikož si stávající politicko-ekonomická mafie nepřeje za prezidenta člověka jako jsem já. Tedy takového, který má čistou minulost a otevřeně bojuje proti rozkrádání naší země. Zítra začíná špinavá kampaň časopisem Reflex, následovat má prý Blesk a další. Jsem zvědavý, co se na sebe ještě dozvím. Bohužel dovolatelnost práva je v ČR na nule a média a s nimi spříznění lidé toho patřičně využívají. Držte mi palce, snad to ustojím. Prosím Vás o podporu. Budu rád když budete tuto mojí zprávu sdílet. Díky, Tomio Okamura

2 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"