Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mevak

17. 5. 2012 15:54
A už to začíná .......

...Rath jaksi není vinen, Janoušek jaksi žádnou Vientamku nepřejel, socialistům každý křivdí a komunisté tiše přihlížejí. Tohle je stát na blití .  !!

0 0
možnosti
D

dýmka

17. 5. 2012 15:16
Porovnáváte hrušky s melouny....

Poslaneg Rath byl přistižen s penězi nepochybně pocházejícími z korupce; jestli o nic věděl ukáže další vyšetřování. Policie mu je určitě nepodstrčila.

Drobil a spol. se žádné reálné korupce v případě pražské čističky zatím nedopustili.

Policie shromáždila mnoho dalších důkazů o korupci, o tom také nepochybujme. Podstatné je to, že policie a státní zastupitelství na případu pracovaly delší dobu. A nikdo z podezřelých a případných dalších zúčastněných buď nechtěl, nebo neuměl proniknout do struktur policie a zastupitelsví tak, aby měl potřebné krytí, jako to dělali (a možná stále dělají) jiní, pánové Mrázek, Krejčíř a další.

Novináři a blogeři nyní exhibují, dedukují, spekulují. Publikují a komentují kdejaké neověřené informace. Každý se chce pochlibit nějakým moudrem, Vás nevyjímaje.

Je třeba zachovat chladnou hlavu, šetřit slovy a počkat si. Jedno je jisté: toto se už neututlá ani nezamete pod koberec.

0 0
možnosti
SN

kuča

17. 5. 2012 12:52
Někdo z Vás diskutérů u toho zásahu byl......

:-).....že jste tak přesvědčeni o tom, čím nás krmí média? Jednou krabice od bot, jednou od vína, samopal vynesený v pytli, (neidentifikovatelný, možná, že to byl pancerfaust), v betonové podlaze 3O mega( Rath to tam zakopal krumpáčem a zabetonoval), nezdá se jen trochu soudným lidem, že to žerete všechno s navijákem? A to je cílem.!Ubohým 7 mega a to jen polovina měla patřit Rathovi. V Praze 3 km cykl. stezky za 15O mega, Blanka 1O mlrd. navíc, Drobilovy 3 mlrd. přejity bez povšimnutí, naopak stal se z něj hlavní ideolog a volební manažer ODS, včera v televizi básnil a ohlupoval šéf IZIPu,(neskutečný trapas, 1.8 mlrd. běží dál, nakonec z toho bude miliardové penále - prostě nekonečné množství příběhů v režii ODS, ale předhodí se národu Ráth, který hodně lidem vadil a je vystaráno!!......a vo tom to je!

3 0
možnosti
P9

pavel 99

17. 5. 2012 13:29
Re: Někdo z Vás diskutérů u toho zásahu byl......

takže není dobře, že chytili alespoň nějakého korupčníka? Neměli chytit žádného? Nebo měli jenom vynechávat Vaše oblíbence?:-/

1 0
možnosti
IH

misaviki

17. 5. 2012 12:19
Judr?

Vím že Judr a zároveň Mudr je Langr. Rath taky?

0 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

17. 5. 2012 12:32
Re: Judr?

neřešte to, přečtěte si některé další odborářsko-socialistické "blogy" tohoto autora a pochopíte ...

1 0
možnosti
PS

edan

17. 5. 2012 11:55
A to je špatně, když je případ korupce řešen rychle?

Jinak jste jeden z posledních zastánců "obyčejných lidí", co se postavil na obranu zadrženého bezcharakterního karieristy přistiženého s úplatkem v ruce. Už jen čekám, s jakou konspirační teorií přijde "Kucharovic".

1 0
možnosti
RK

semelik

17. 5. 2012 11:49
Oni totiž Davidovi soukmenovci mají docela bobky, protože

žádne dneska neví dne ani hodiny. No a tak si dosti logicky hrajou na spravedlivé.

Navrhuju vyčkat, až co z doktora vypadne.

0 0
možnosti
JA

pefben2

17. 5. 2012 11:54
Re: Oni totiž Davidovi soukmenovci mají docela bobky, protože

Ano. Těch socialistických zlodějů na krajích bude více. Ale pochybuji, že je zrovna DrRát může udat. Otázka je, co všechno ještě ví policie.....

Panu Čumprlíkovi je to ostatně jedno. Ten ví, že to zinscenovala ODS.... :-P

1 0
možnosti
P5

petrik 52

17. 5. 2012 11:47
Kde myslíte, že se s akciemi obchoduje ?

0 0
možnosti
AT

pája_

17. 5. 2012 11:46
Soutěž o nejvtipnější konspirační teorii ...

... DrÁthovy melouny  stále pokračuje, proto ani vy ostatní neváhejte ;-);-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"