Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jay6

6. 4. 2011 9:20
Přestaňte zabíjet Libyjce?

To řekněte Libyjcům. Tohle je občanská válka. Nikdo jiný než Libyjci v ní neumírá. Kromě zahraničních dělníků a Kaddáfího afrických žoldnéřů. Libyjec Kaddáfí začal zabíjet Libyjce, kteří měli na způsob jeho vlády poněkud jiný názor. Na diktátora a jeho věrnou verbež, celkem kašlu. Ať si obyvatelé Libye sami svobodně zvolí svoji vládu. Mají na to právo. A pokud potřebují pomoc, tak si ji zaslouží.

0 0
možnosti
W

wiki5

5. 4. 2011 1:16
vy jste

s Libyjci mluvil o jakou formu vlady stoji?

0 0
možnosti
C

Camino

5. 4. 2011 2:58
Re: predevsim ta Kadafiho slavna armada

Woman''s rape claim opens rare window into regime (including Video of the

incident), The Independent

http://www.independent.co.uk/news/world/africa/womans-rape-claim-opens-rare-window-into-regime-2254752.html

0 0
možnosti
P

Pouyit

5. 4. 2011 1:02
Jako narod ,ktery trpel agrese

nesmite podporovat zadnou agresi.

0 0
možnosti
TS

Suska

9. 4. 2011 13:03
Re: Jako narod ,ktery trpel agrese

a tolerovat sousedovo vrazdeni civilistu smime? nekdy proste neexistuje dobry reseni, ale jen spatny nebo jeste horsi. Nicnedelani bylo v tomto pripade to uplne nejhorsi mozne reseni.

0 0
možnosti
TS

Suska

4. 4. 2011 23:48
pane cumprdliku, na to se neda nereagovat

Kadafi prisel k moci prevratem (nikoli volbou), a pak ve vojenske uniforme vladl >40 let kdy tvrde potlacoval jakekoli projevy nesouhlasu (a ze byly opravnene). Libie ma diky rope potencial nabidnout svym lidem prosperitu o jake se nam ani nesni, ale presto 2/3 lidi ziji za mene nez 2 dolary za den (pod hranici chudoby). Toto bohatstvi cpal jen do svych kapes. Podle nekterych zdroju je nejbohatsim clovekem na svete. Z techto penez Kadafi prokazatelne podporoval mnozstvi teroristickych aktivit (Lockerbie) a angazoval se v africkych konfliktech na stranach tech nejvetsich rezniku lidske historie jako je Idi Amin. Jeho synove dnes veli jeho soukrome armade (prevazne zahranicnich zoldaku) za ropne penize.

V unoru se lide odhodlali k protestum a Kadafi zakrocil kulomety, tanky a letadly (!!!) proti tehda jeste neozbrojenym protestujicim. Mnozstvi Kadafiho vojaku dezertovalo, protoze nedokazali strilet do neozbrojenych vlastnich lidi.

0 0
možnosti
TS

Suska

4. 4. 2011 23:57
Re: pane cumprdliku, na to se neda nereagovat

tim dal protestujicim jen dve volby, vzdat to, nebo vyuzit deserteru a ukoristenych zbrani k obrane... jenze se svym nulovym vycvikem (az na desertery) neorganizovanosti, nedostatkem tezkych zbrani nebo neschopnosti je pouzivat nemaji proti vycvicene, organizovane a dobre vybavene armade sanci. Vase paranoja, ze to je jen propaganda zapadnich medii.... vy jste zrejme nepochopil princip svobodnych medii. Novinar, kterej objevi nespravedlnosti/prehmaty ze strany protestujicich nebo spojencu bude mit nejprodavanejsi noviny. Zkuste sledovat al-arabiju nebo al-jazeeru, to jsou arabsky televize jejiz novinari by byly nejstastnejsi, kdyby dokazali, ze celej pribeh je jinak..... jenze neni!!!! Kadafi je proste nebezpecnej silenec s obrovskym balikem penez a soukromou armadou zolkadku.

Pokud by svet toho magora nechal vyhrat vytvoril by se jen precedent, ze nejlepsi metoda jak se udrzet u moci je povrazdit klidne i neozbrojene protestujici. Takovou nocni muru svet nemuze pripustit.

0 0
možnosti
KJI

král Já I.

4. 4. 2011 17:17
Vždycky se říkalo, že prázdný sud nejvíc

hučí. Čumpelíku, tlacháš nesmysly bez rozumu a minimálního přehledu. Já chápu, že sis něco přečetl v novinách, komunistická rudá hlava to pobrala jako vždycky, ale musíš to ventilovat?

0 0
možnosti
MST

miluji svobodný tisk

4. 4. 2011 17:15
Páni to je ale blábol

jak dlouho jste takový nesmyl vymýšlel? 8-oRv

0 0
možnosti
NC

nesmrtelný Chuck

4. 4. 2011 17:14
Čumpelíku proboha

stojí ti to zato, ukazovat na stará kolena celému národu, že jsi hlupák? ;-€;-€Rv

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

4. 4. 2011 17:17
Re: Čumpelíku proboha

Mluv laskavě jen za sebe a ne za národ. Děkuji.

0 0
možnosti
SKLZ

scenzorem k lepším zítřkům

4. 4. 2011 17:05
Váše pane mislytely

za 1 - o akci proti Kaddáfímu rozhodla OSN, prakticky jednomyslně, nikdo nebyl proti. Pokud neuznáváte rozhodnutí OSN, jste jako Hitler, tak na něj také kašlal. Za 2, zřejmě vás bolí podobná zkušenost z 89, kdy jste spolu se svými soudruhy ztratil moc a ještě to máte v živé paměti. Jak je zřejmé, lidé povstali proti diktátorovi a je zřejmé, že by se tam asi tvrdé válčilo a umíralo, aniž by se do toho kdokoliv další vložil.Stejně jako lidé v 89 u nás, ani tamní Libyjci nemají moc velkou šancí jít proti vycvičené a vyzbrojené armádě, ta,že by to byl masakr a jinak se zřejmě tyrana nezbaví. a za třetí - že se mají lidé v Libyi dobře????? Ano, je tam tolik ropy, že by ti lidé mohli být velice, velice, velice bohatí. Ale to by jim tyran nesměl 99% zisku z ropy sebrat pro sebe.Chápu, že komunisty bolí, že přišli o svého velkého kamaráda a spolubojovníka, takže musíme strpět tyhle kydy Rv

0 0
možnosti
PH

CCblue

4. 4. 2011 16:32
Zastavte agresi a přestaňte zabíjet Libyjce!!!

To je nápad! Člověče, vy jste génius. Ještě to ale nezapomentě říct Libyjcům a vojákům v jejich armádě.

0 0
možnosti
TH

Tak nevim

4. 4. 2011 16:32
Zabte je všechny

bůh si je přebere.Hledat ve všem nějakou logiku nebo morálku nejde.Silnější vyhrává a Vy budte rád,že prozatím jste na straně vítězů.I ten nejsilnější to jednou projede a potom uvidíte jakou morálkou se řídí ti,jež tak obhajujete.

0 0
možnosti
K

KYNG.SAZE

4. 4. 2011 18:02
Re: Zabte je všechny

buh...????

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"