Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K75a35r40e10l 80R30a65d34a

3. 5. 2013 9:28

Hlas lidu, hlas boží. Je vidět, že hospoda se vyzná lépe než výzkumné agentůry a profesionální politologové o novinářích nemluvě. Jádro pudla se vždy časem ukáže.

1 0
možnosti
MV

to je ale krasna hospodska bajka....

1 1
možnosti
MM

Nic proti, opravdu věříte že Bradáčová je všelék? Opravdu věříte, že ji někdo protlačil proti vůli premiera či ministra spravedlnosti? Opravdu věříte v 100% nezágvislost státního zatupitelství, justice a policie?

Já z toho dění mám jiný pocit, a sice ten, že s ohledem na to, jak zřejmě dopadnou za rok volby, začala válka mafií. Tedy, že si jedny mafie vyřizuje účty s druhou mafií. Jenže ony se vzájemně nezlikvidují a tak ta, co vyhraje, bude řídit příštího premiera a demokraticky zvolenou vládu.  Jen počkejte na tu stoku bahna, co se rozvodní do příštích voleb.

3 0
možnosti

Já zatím Bradáčové a Zemanovi věřím, že konečně usilují o pořádek v této zemi!

:-)

0 0
možnosti
JM

To omezení rozpracovaných kauz ze strany Bradáčové má jedno úskalí:

Je dost možné, že když se nebudou stíhat všichni korupčníci, tak se budou stíhat jen ti z jednoho politického spektra. A v dnešním rozložení sil to budou ti "leví", zatímco ti "praví" zůstanou mimo...

2 1
možnosti
Foto

doteď byli v klidu všichni....tak ať setne levé.....po výhře ČSSD zase socani mohou setnout pravé.....můžete si jako občan přát víc???;-)

2 2
možnosti