Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Tony I.

15. 10. 2009 19:27
Facka sem, facka tam

A co takhle nafackovat autorovi tohoto výplodu. Facky by rozdával, tak by snad i nějakou vydržel

0 0
možnosti
KV

rybizek

15. 10. 2009 9:51
Rakouska vlada prohlasila, ze na tuto podminku nikdy

nepristoupi nebot by to zhorsilo postaveni odsunutych rakusaku....

0 0
možnosti
JJ

Jay6

15. 10. 2009 0:12
Prezident všech a české národní zájmy?

Je mi celkem jedno co dělá ten ješitný a samolibý člověk na hradě a je mi jedno kdo ho do jeho funkce zvolil.Já to nebyl.Ale ať už konečně řekne,že to co dělá;dělá pro své ego a pro svůj pocit moci a nevede zbytečné řeči o českých národních zájmech.Jsem Čech a není mým zájmem,vypadat v Evropě jako příslušník národa,jehož prezident ztratil soudnost,schopnost racionálního uvažování a sebereflexe!

0 0
možnosti
KV

rybizek

15. 10. 2009 9:49
Re: Prezident všech a české národní zájmy?

ze ty ses celej zivot zvyklej jit sdavem je tvoje vec ty klasickej EUcechu.

0 0
možnosti
JW

georges

12. 10. 2009 15:49
Na Vás

s tou fackou zapomněl.Škoda;-D

0 0
možnosti
LD

amusia

11. 10. 2009 22:14
Jestlipak

nás ti zloduši z EU nechtějí nakonec sežrat, co?

Běžte se už vycpat...najednou se objevivší moralisté a záchranáři pupku světa zvaného ČR. Já neřeším, jestli LS "ano" nebo "ne"...já jen vím, že všude tam (v těch zemích, kterými nás Vy, Klaus aj. strašíte) mají větší pořádek,hezčí prostředí,méně závistivé obyvatele,atd...atd...Tak vocokurňade...Na co si tu chcete hrát? Co udělal Klaus dobrého pro mě a mou rodinu? Já nechci, aby tento samolibý fouňa hájil mé zájmy (KDYŽ JE DOPOSUD NIKDY NEHÁJIL!). Když se mi on a jemu podobní bude co nejméně montovat do života, udělá to nejlepší, co může. Jen houšť blogů o tom, jak hájí naše zájmy a jak za ním všichni stojíte. Najednou se s váma roztrhnul pytel, chytrolíni.

SKAJP[>-]

0 0
možnosti
TK

osvetitel

12. 10. 2009 5:51
Re: Jestlipak

Zalezi natom zda jses v tom chteni v CR ve vetsine nebo v mensine, ze?:-)) A ty Benesovi dekrety jsou pro mnoho Cechu porad nedotknutelne, at uz je Klaus haji z jakehokoliv duvodu ! A ta EU na kterou tim Klaus vyzral , ze sebe dela zbytecneho saska tim vyhrozovanim !!!

0 0
možnosti
TK

osvetitel

11. 10. 2009 20:21
no a uz je tu reakce s EU ze se pry chystaji

na misto podepsani neceho , o cem nekteri tvrdi zeje to stejne "tabu" , sesadit Klause! To jsou v te EU opravdu tak hloupi ze jim ty komedie stim nepodepsanim zato stoji , cimz pouze Cechy utvrzuji , ze mohou mit nejake postranni myslenky stema dekretama ? Proste a jasne nane Klaus vyzral , a proto by meli na misto vyhrozovani tento pozadavek podepsat , zrovna tak jako podepsali ty Polske pozadavky !!!

0 0
možnosti
HM

Hank Moody

12. 10. 2009 10:40
Re: no a uz je tu reakce s EU ze se pry chystaji

Kaczynski sve pozadavky formuloval pred 2 lety, proto na ne mohli ostatni clenove EU reagovat a odsouhlasit je. Kikina-Klaus je vytahl jako kralika z klobouku pred 3 dny. Kdyz se predtim 4 dny schovaval pred svedskym premierem (ktery jej opakovane shanel od pondeli do patku) jako maly srab.

0 0
možnosti
JK

regulator

11. 10. 2009 20:15
a proc Topolankova vlada byla v otazce...

zajisteni vyjimek z LS necinna ?  Kdo je za vyjednani vyjimek z LS odpovedny...??

co delate furt za vedu ?....se dohodnou vyjimky a jede se dal do svetle budoucnosti........nebo ze by uz ted na zacatku nefungovala v Bruselu demokracie?.....nebo byli nasi poslanci v Bruselu podelani strachy ??  Kdo ma zajem a proc ?.....abychom nemeli vyjimky jako Polsko a Irsko ?

0 0
možnosti

peterudes

11. 10. 2009 20:08
Evropská "demokracie" v praxi

Irové zvolili nejdemokratičtější způsob a rozhodli se hlasovat o LS v referendu, protože nehlasovali "správně" referendum se opakovalo, takto vypadá demokracie v podání EU, nyní se byrokraté z Bruselu snaží vymyslet jak odstranit Klause a vyhrožují vyloučením z EU a podobné nesmysly. http://cunderlik.blog.idnes.cz/c/105471/Vazeni-EU-diplomate-z-Nemecka-a-Francie-trhnete-si-nohou.html

0 0
možnosti
TK

osvetitel

11. 10. 2009 10:07
Ja to vidim takto, Cesti politici jak do prava tak doleva

se potrebovali v prvni rade napakovat , a proto nechtel nikdo EU a sudetske nemce dopredu drazdit Benesovejma degretama !! Ale ty prijdou v EU driv nebo pozdejc naradu , az bude vse podepsane a Cesi zase nepropasnou na rozdil od Polaku sanci drzet hubu !! Samozrejme ze vtom jel i Klaus , a nevim jake ma ted zajmy, ale jelikoz uz nejspis konci, tak si to dulezite gesto pro Cechy muze dovolit !! A pokud je jediny ktery se oty Benesovi degrety bere, i kdyz opozdene , tak jeto z hlediska ostatnich Ceskych politiku opravdu zajimave , at uz ma proto Klaus jakekoliv osobni ci jine zajmy !! Tolik muj nazor a pohled od jinud , ktery nikomu nevnucuju !!

0 0
možnosti
FP

František_P

11. 10. 2009 9:56
FP

Tady již přestává tráva růst kdejaký vlezdořiti píše blogy tento člověk je chytřejší než všichni mimo Klause-ten je nepřekonatelný-Pane jděte se vycpat i s vaším idolem.EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"