Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Tak Poch řádí jak rudá rukaRv

2 3
možnosti
Foto

Doufejme, že korporátní klika, podporovaná ze zahraničí, nezvítězí. Děkuji za článek, karma R^

8 6
možnosti
Foto

Nedoufejte a psychicky už se připravujte na to horší. Tohle se musí člověk učit celý život.

2 8
možnosti
Foto

Řeči jdou a voda plyne, zítra už se někdo  zaraduje.                                                  Bude sláva, bude radost, jen my budem vrtět hlavou.;-DR^

1 4
možnosti
PK

P31a64v14e34l 21K69u90l62a

26. 1. 2013 11:52

vy asi nejste zcela normální, že?8-o

3 1
možnosti
Foto

Nevolte Miloše Zemana, který má vysoké předpoklady,

ale během své vlády ve funkci premiéra nebyl schopen udělat v zemi

pořádek a opoziční smlouvou se zařadil mezi dinosaury.:-)

3 15
možnosti
Foto

Tolik mínusů za přesnou citaci pana Čumpelíka.;-D

2 8
možnosti
JK

Dobrý den, pane autore. Článek považuji za dobře napsaný a proto mu dávám karmu.

12 6
možnosti
JV

J80a13n 74V55l13č29e39k

26. 1. 2013 11:07

Tak jsem se těšil, že dodáte k volbám nějaký svůj blog. Koho volit, atd. Co dělá váš soused co jste mu odmítl pomoci? Zmrzl?

0 0
možnosti
ZK

Z33d95e86n91a 28K62o11č69í

26. 1. 2013 8:14

Podle serveru zaznělo v 90minutové debatě od Zemana 13 pravdivých výroků, tři nepravdivé, čtyři zavádějící a jeden se nepodařilo ověřit.

Naproti tomu 11 Schwarzenbergových tvrzení bylo pravdivých a tři zavádějící, nepravdivý ani jeden.

Zeman už dříve zaútočil na Schwarzenberga nepravdivým útokem, za který se později omluvil. Tehdy jeho volební štáb, s nímž se Zeman ztotožnil, uvedl s odkazem na server Freeglobe, že v rodovém sídle Schwarzenbergovy manželky visí obrazy s nacistickou tématikou. [celá zpráva]

http://www.novinky.cz/domaci/291272-sermovani-s-dekrety-se-zemanovi-vymstilo-o-posseltovi-nemluvil-pravdu.html Víte, když i na poslední chvilku začne Milošův volební tým a jeho příznivci vytahovat demagogické lži , polopravdy a podpásovky, jako např. inzerát v Blesku, snadno podlehnou ti méně inteligentní voliči. Evidentně jste podlehl i vy.!!:-P

4 17
možnosti
PW

Paní Kočí, teď jste se slovy "méně inteligentní voliči, pěkně odkopala. 1. Tyto slova používají pouze sami bolševici, kteří si pořád myslí, že jsou ti vyvolení. 2. Sama čerpáte informace z tisku a druhé napadáte, že tisku podlehli ti druzí. 3. Při volbách platí jasné pravidlo, že dvě uklizečky mají větší váhu jak jeden profesor, takže si sežeňte kamarádku a přehlasujte autora. :-)

13 4
možnosti
Foto

Už přemýšlím, jak mu budu říkat, když jeho příjmení jde tak ztěžka vyslovit. "Karlíček" býval moje láska, takto ne.  "Karel" také ne, protože jeden velmi vzdělaný a inteligentní byl také Karel. Což takhle "Kájínek" ?  Není nad jednoduchá příjmení, jako je například Zeman.

8 7
možnosti
JM

On ten "Karel" je ve skutečnosti "Khárl" :-)

12 1
možnosti
IH

Jste strašně trapný. Co se chovat slušně?

4 13
možnosti
Foto

Takové slovo pan bloger nezná.:-/

1 14
možnosti
LN

...vám ten karlíček hóóóóódně leží v žaludku že...???

5 12
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"