Kardinál Dominik Duka si zaslouží být Papežem ....

                 K tomu ještě arcibiskup pražský a primas český, je horkým favoritem. Dokázal to, co nedokázaly žádné církve v jiných zemích, ale nemá to lehké.

                 Kardinálové na konkláve

                 zatím ještě nepochopili ten Božský zázrak, který kardinál Dominik oznámil včerejšího rána, kdy ho Bůh probudil včas, ještě půl hodinu, před budíčkem. Nepochopili, že kardinál Dominik Duka se ve svém snu osobně setkal přímo s novým Papežem a rozmlouval s ním. Dokonce ho pozval na Velehrad. Jsou snad ti kardinálové z dalších zemí natvrdlí a nevěřící? Copak nepochopili, že kardinál Dominik Duka mluvil ve svém snu sám se sebou? Copak nepochopili, že kardinál Dominik Duka je přímo Bohem vyvolen k usednutí na papežskou stolici?

                 To nedokázal žádný kardinál,

                 v žádné demokratické zemi, aby římskokatolické církvi byly vydány pozemky, které jí nepatřily a které jí byly ještě k tomu zákonem odebrány už v roce1947 a za které jim následný komunistický režim platil, jako náhradu, každoroční církevní potřeby a náklady, které jí platíme dnes ve výši téměř miliardy Kč ročně.

                 K tomu výplata cca 44 miliard Kč,

                 během 30 let s inflačním navyšováním, jako odškodnění, či dar, které bude římskokatolická církev dostávat ke komunistickým náhradám, vypláceným dalších 17 let. Kardinál Dominik Duka s dalšími svými věřícími titulovanými katolíky v české vládě a poslanecké sněmovně, dokázal nemožné a ukázal, jak se dají dělat zázraky i v zemi potomků husitských rebelů. Češi jsou na tunelování už zvyklí a po tom co s nimi dělají současní „reformní“ politici a tento režim, zdecimovaní a dezorientovaní tak, že se nezmůžou ani k odporu. To je v demokratických zemích rovněž téměř Boží zázrak!

                 Vrcholem zázraků,

                 bude výstavba poslanecké kaple v poslanecké sněmovně, jejíž zřízení požaduje skupina poslanců včele s předsedou ODS JUDr. Markem Bendou a kterou zcela jistě vysvětí kardinál Dominik Duka. Pochopí konečně ostatní kardinálové, že kardinál Dominik Duka je bohem vyvolen k zázrakům a patří nepochybně na papežský stolec,

                                                              nebo snad ne?

Autor: Jiří Čumpelík | středa 13.3.2013 8:36 | karma článku: 30,14 | přečteno: 981x