Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M34í49l85a 93Š41u30l77a

28. 1. 2013 14:43

.. já jsem si při tom vzpomněl na Jirku Paroubka, ten chtěl být dobrým premiérem a pak dobrým prezidentem .. no, nějak mu to nevyšlo .. 

.. nevím, jaký na to má náhled Schwarzenberg, ale Kalousek to asi vidí tak, že Sch. chtěl být dobrým prezidentem a pak by měl být dobrým premiérem .. 

.. jo, je to opačný postup, ale snad to dopadne stejně, jako s velkým Jirkou ..

2 0
možnosti
JM

" Jeden si hraje na hodného „noblesního“ dědu a druhý se s tím nemazlí, ale to je známý trik. " píšete.

Ano jak se zdá, Kalousek ovládá triky policajtů při výslechu. Jeden "hodný" a jeden "zlý" :-)

2 0
možnosti
JS

Ten Kalouskův výrok " kníže premiérem" nelze brát na lehkou váhu. Současná ODS poskakuje tak jak Kalousek píská a Kalousek ji pouze upozorňuje, že pokud přestane být poslušná, tak položí vládu a stane se leadrem pravice.Pochybuji o tom, že Nečas je schopen vymyslet a realizovat účinný protitah. Zlikvidovat Kalouska je schopen pouze tandem Zeman-Klaus a proto se snaží pravdoláskaři tyto pány oslabit. Nejsem sice fandou ani jednoho z nich, ale dlouhodobě jsou to jediné osobnosti, které se snaží zabránit  dominantnímu vlivu církve a Německa na našem území.

1 0
možnosti
SN

:-) Vnímal jsem to stejně. Jak unisono mektali s KUbou, že o vládě rozhoduje parlament a že mají 101 hlasů! Hoši budou mít velké starosti a to jim přeji. Ať je život pestrý!  R^R^R^

1 1
možnosti
EJ

Nenecháme. Musíme mu to však říct ve volbách. Díky bohu, 1 hlas plebejce je rovnocenný jednomu hlasu elity. Myslím, že toto je nejvíce štvalo ve volbě prezidenta, Všechny nás nelze koupit a dát nám trafiky. Nyní vykřikují, že po zkušenostech ve volbě prezidenta, není vhodné volit si své starosty. Ptám se proč? Na .Slovensku to jde, U nás by se zrodilo nějaké překvapení, které by se nelíbilo mocipánům. :-(Rv

9 0
možnosti
MR

Ti mocipáni jsou všichni, nebo jen někteří?

0 5
možnosti