Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Chytrakz hospody

9. 6. 2011 15:21
Nazývejme věci právými jmény

Šéf VeVerek Bárta šel do politiky velice najivně. Předpokládal, že jeho pravicový program s několika levicově populistickými prvky a tvář populisty Johna přiláká voliče. V tom se nemýlil. Tvrdě však narazil kdy chtěl politiku dělat pravdivě a čestně (téměř) bez podrazů a prohánět neefektivnost (jak to asi dělal v ABL). To tvrdě narazil, protože v politice ani 100x podespsaná smlouva před notářem neplatí, natož čestné ústní dohody a bez korupce nelze "demokratickou" politiku dělat. Tak teď má na krku obvinění z korupce, ačkoliv se jedná o pár korun z jeho vlastnictví a žádná výhoda, na rozdíl od Pandurů, ProMoPro, "Drobila"  atd., kdy šlo o penize řádově o mnoho vyšší a státní, tedy nás daňových poplatníků. VeVerky propíraj servilní novináři pořád, kvůli prkotinám, ze kterých úspěšně dělaj velbloudy, aby odvrátili pozornost od jiných caus. A světe div se, to vše za tichého souhlasu opozice. 

0 0
možnosti

jrc

9. 6. 2011 18:50
Re: Nazývejme věci právými jmény

Já si myslím, že jste to docela vystihl!

Tak ještě jedno pivo " Na zdraví"!;-)R^

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

9. 6. 2011 14:39
Pane kolego blogere,

ve svém článku

http://polanecky.blog.idnes.cz/c/195428/Korupcni-VV-a-antievropsti-socialiste.html

jsem se v závěru, že viníte ODS a koaliční TOP09 ze spiknutí nemýlil. Stačí malá citace z vašeho článku: "O snaze zlikvidovat a rozbít VV, jako politickou stranu ze strany ODS a TOP 09, svědčí již proběhlý mediální útok proti VV. Tato snaha učinit z VV nedůvěryhodného a nečitelného koaličního partnera i snaha o rozložení poslaneckého klubu VV, přetrvá do současné doby..."

Věřte tomu, že za průšvihy VV není ani ODS ani TOP09. Nikdo nenutil Bártu k předávání obálek, nikdo nenutil Bártu dělat plán na "abelizaci" politiky, nikdo nenutil Babáka čachrovat s financemi, nikdo nenutil Johna k totálnímu diletantismu, nikdo nenutil média, aby o tom psala...

Chápu, že by se vám líbilo, kdyby vládla ČSSD, ale věřte tomu, že VV by dělaly stejné problémy komukoli. Tato strana není strana, ale podnikatelský projekt bez nosné idey.

0 0
možnosti
FL

ODS čstější než Standův kříšťál

9. 6. 2011 17:47
Re: Pane kolego blogere,

... ještě bych dodal, že nikdo nenutil Kristýnu Kočí vykecat nad kafíčkem o čem vlastně ty kauzy VV jsou, že ta diskreditace strany byla plánovaná Tluchořovskou klikou v ODS už dlouho. Další její věta týkající se médií svědčí o tom že ta média někdo "nutil". Její vyýmluva kterou si půl dne musela vymýšlet jen svědčí o tom že si nic nevymyslela

0 0
možnosti
1

1absolutus

9. 6. 2011 11:23
Bezva.

Dávám karmu.R^

0 0
možnosti

jrc

9. 6. 2011 12:22
Re: Bezva.

Dík!R^

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 6. 2011 10:51
máte pravdu,ale

Bojují tady proti sobě 2 protichůdné tendence.

Ta první je, že VV už mají na sobě ostudy kopec, důvěra veřejnosti hluboko pod hranicí volitelnosti,jejich jakékoliv kladné kroky jsou v krátké době torpédovány buď protikroky koalice a nebo jejich vlastní neschopností či hloupostí.Čili, otázka stojí, jestli má vůbec smysl bojovat o důvěru veřejnosti a nebo si radši zajistit další 3poklidné roky poslaneckých prebend  pod taktovkou koalice.

Ta druhá je,že současné prohlasování reformních zákonů není konečné (a tudíž je ani zbytek koalice nyní nevyhodí),bude se o nich hlasovat ještě ve 2.čtení a pak ještě jednou potom co tyto zákony vrátí senát.I kdyby ty zákony VV odmítly až na poslední pokus,výsledek bude stejný a důvěru veřejnosti by si mohly získat zpět. Záleží jen na nich, jak se rozhodnou.

Ale po jejich úterním "výkonu" asi není těžké si tipnout, kterým směrem se vydají, a směšnost je to správné označení.I když, Sherlock Holmes místo toho použil pojem grotesknost, ve vší jeho hrůze..

0 0
možnosti

jrc

9. 6. 2011 11:14
Re: máte pravdu,ale

Děkuji. Pěkný příspěvek do diskuze!R^

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

9. 6. 2011 10:00
Jsou

0 0
možnosti

jrc

9. 6. 2011 10:14
Re: Jsou

Ke své škodě!;-)

0 0
možnosti

petr66

9. 6. 2011 9:12
Máte pravdu,

Jen nejsou směšné. Spíš natrdlé, až je to k pláči.

0 0
možnosti

jrc

9. 6. 2011 9:26
Re: Máte pravdu,

S tím se nedá, než souhlasit. ;-)

0 0
možnosti
PF

Pongo

9. 6. 2011 8:50
...

Uz to nehul, pak placas hlouposti o spiknuti. ODS podle tebe nutila Bartu rozdavat "pujcky", Babaka carovat, Johna predvyst totalni neschopnost a firmu ABL k tomu, aby si vedla VV jako svoji politickou divizi? Chlapce, mas to v kebulce nejaky pomotany.

0 0
možnosti
JM

JUDr. madqwert

9. 6. 2011 8:52
Re: ...

a kvuli tomuhle obcane nesnasi tuto vladu? neni to spis kvuli asocialnim reformam penzi, dani, socialniho systemu? kvuli nulovemu boji proti korupci? ;-D

0 0
možnosti
X

xjanmarek

9. 6. 2011 8:40
Ano.

Je to tak napsané, že "musím" dát karmu. Dneska přidám k vašemu i můj článek. Myslím, že se vám taky bude líbit!R^;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"