Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Špatně jste to četl.

NATO nebombardovalo Libyi, ale pouze některé členské země NATO a je tedy jejich povinností vyřešit vzniklé důsledky.

1 1
možnosti

J62a34r87a 68R81a36n96k

24. 4. 2015 20:57

Humanitarni kolapsy zde byly vzdy a pokud se zde snazite jako vzdy svezt vse na NATO, koncem 70 let jste se asi v Rudem Pravu nedocetl moc pravdy o tom co se delo v Iranu.....po navratu R. Khomeniho tam nastal stredovek, nezahalena zena sla okamzite do vezeni, tisice lidi se snazili prchnout, veznice byly plne a na univerzitach byli studenti (ti, ktere navrhli do vezeni), vsichni hezky stejne jako bubaci.....cador a burka :-/

0 0
možnosti

Pomáhat střežit hranice a lodě s uprchlíky na moři hned otáčet  a provádět další operace ohledně ostrahy hranic - to ano, na tom by se asi měly podílet všechny země EU.

Na druhé straně Itálie po celou dobu své existence těžila a těží ze své polohy přímořského státu. V posledních letech k výhodám přibyly holt i nevýhody - imigranti. Itálii bychom pomoct měli, ale hlavně musí ona sama plnit své povinnosti při střežení vnějších hranic Evropy. Nevzpomínám si, že by nám Itálie někdy vyplácela procenta např. z cestovního ruchu.:-P A teď nejvíc tlačí na kvóty v přijímaní uprchlíků. Už dávno mohla přijmout řešení, aby se počet uprchlíků, kteří do Itálie doplují, snížil.

1 0
možnosti
Foto

Stěhování národů tu bylo každou chvíli. Jen mi není jasné, proč ti uprchlíci neutíkají do Ruska a KLDR.

3 5
možnosti

Trochu hloupé,

když mají Evropu na dosah!

2 2
možnosti
Foto

Jak správně autor píše již v perexu "o zbrojařské mafii" - potom rakety, bomby a všechno ostatní, co pro zabíjení lidí bylo vymyšleno a vyrobeno, je zboží jako každé jiné (brambory, pivo, mléko atd.). Má nějakou časově omezenou dobu použitelnosti a záruku do kdy musí být použito. Je jedno, kde se použije, hlavně tam, kde je hodně volného prostoru - pouštní sever Afriky, Afghanistánu a konflikty se uměle vymýšlejí jen proto, aby tam ty zbraně mohly být použity. Nic víc. Export demokracie je jen pustý výmysl.

3 0
možnosti

Humanitární kolaps způsobili hlavně komunisté a další levičáci svoji idiotskou politikou dekolonizace. Za koloniálních mocností byl v Africe pořádek a žádní uprchlíci to nebrali přes moře. Po získání nezávislosti v afrických zemích se k moci dostali pochybní diktátoři, kteří způsobili svým lidem peklo. Klasickou ukázkou je krachující Zimbabwe.

2 8
možnosti

Máte to, jako obvykle trochu pomýlené pane Ziegler.

Především otrokářství a kolonizace rozbouraly život v Africe a to peklo jim tam dělají naše zbraně, bomby a rakety, které mimochodem také používají různí diktátoři.

Hlavně do toho zamíchejte svoje komunisty a levičáky, kteří s tím o čem je článek, nemají nic společného.

7 2
možnosti

...... jak prosté ,- příčina-následek R^

1 0
možnosti

J70i81r81i 43V74r42a91b65e97c

24. 4. 2015 14:02

Udelejme kolem nasi republiky 6 metru vysoky plot ,nikoho a nic sem nepustime ,vsechny cizaky vyzeneme (to umime dobre) a pak zde bude zase raj.

0 1
možnosti

Nemusíme dělat ploty,

ale vyžadovat odpovědnost od těch, kteří se podílejí na válečných konfliktech, aby si uvědomili, že po házení bomb a střílení, je potřeba se postarat o ty lidi, kteří tu jejich Demokratickou válku přežili!

3 1
možnosti

Jen bych dodal, že i my patříme mezi ty státy, jejichž vojáci šíří násilím demokracii a dodávají zbraně.

5 1
možnosti

Smutné, ale předpokládám, že jsme Libyi nebombardovali.

2 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"