Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

OSLO

4. 2. 2011 19:41
Asi by to chtělo trochu statistiky.

Kolik je v ČR panelákových bytů a v kolika z nich od roku 1960 hořelo. Stejná statistika by mě zajímala u činžovních a rodinných domů. Co všechno se ještě bude lidem nařizovat? Lidé skáčí z mostů, utopí se, oběsí se, otráví se... také se přijme nějaké opatření? Stále všichni skloňují svobodu ve všech pádech, nadávají na dobu totality a přitom nám ze všech stran hrozí stovky paragrafů jak v nějakém policejním státě plném nesvéprávných občanů. Souhlasím s autorem, že za tím vším stojí pokaždé nějaká lobby, viz. nedávný cirkus kolem autolékárniček, které, jak se ukazuje, jsou k ničemu.

0 0
možnosti

jrc

4. 2. 2011 19:56
Re: Asi by to chtělo trochu statistiky.

Super komentář!!![>-]!!R^

0 0
možnosti
Š

šestýzpěti

4. 2. 2011 11:41
Můžete souhlasit nebo ne, ale?

Pochopil jsem autora tak, že spíše chtěl naznačit, jak pracují různá lobby. Vždyť to bude skvělý kšeft pro všechny výrobce sádrokartonů, linelea atd. Pro všechny řemeslníky atd. Nic proti tomu pokud by to bylo doporučení, ale když se to bude muset tak nevím, nevím..Nešťastný je již název článku.

0 0
možnosti
A

Amoniak

4. 2. 2011 13:42
Re: Můžete souhlasit nebo ne, ale?

A hlavně to bude zajímavé pro ty, co budou povolovat, schvalovat, certifikovat  . . .

0 0
možnosti
IN

harras

4. 2. 2011 11:36
Pane,

zkuste se někdy podívat na ty hasiče v akci blíž než z gauče u televize. Pak možná pochopíte, co je to za dřinu hasit třeba takový byt v šestipatrovém paneláku a že se ti hasiči musí po určité době střídat.

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

4. 2. 2011 11:32
Kolik hasičů znáte?

Kolik lidí, kteří riskují život kvůli záchraně cizích životů a majetku, znáte? Ony předpisy mají svůj smysl. Jednak kvůli obyvatelům hořících budov, jednak kvůli hasičům, aby mohli dělat svou práci aspoň trošičku bezpečněji. Jak by Vám bylo, kdyby Vám někdo blízký řekl, že nikdy neví, jestli se pod ním ta podlaha nepropadne? Upřímně obdivuju všechny ženy, co mají za manžela hasiče (i policajty). Já bych tu nejistotu, jestli se mi vrátí domů po směně v pořádku, nevydržela...

0 0
možnosti
IN

harras

4. 2. 2011 11:37
Re: Kolik hasičů znáte?

R^

0 0
možnosti
R

Reptilia

4. 2. 2011 11:17
--

Tak stupidní článek jsem už dlouho nečetl. To co se Vám může zdát jako buzerace má své opodstatněné důvody podložené statistikami. podivejte se někdy kolik požárů ročně způsobí neudržovaný komín. Kolik škody vznikne díky umakartovým, stavebně neodděleným bytovým jádrům. A v první řadě kolik lidí při těchto požárech zbytečně zemře nebo je zraněno. Chodby v panelácích jsou únikové cesty, pokud na nich bude linoleum apod. které může hořet ztrácí svůj smysl jako evakuační trasa (např. v hotelu Olympik před lety byly evakuační cesty obloženy koberci a linoleem. Výsledek byl minimálně 8 mrtvých). Když tomu nerozumíte tak do toho nekecejte.

0 0
možnosti
JH

car_director

4. 2. 2011 11:21
Re: --

Správně ! Ruční hasící přístroj ( dříve minimax ), do každé rodiny !

0 0
možnosti
MK

thunder-bolt

4. 2. 2011 11:16
Hasiče dříve neplatil stát, ale pojištovny

k tomu je potřeba se vrátit a nejen to. Je potřeba se vrátit ke státu, který ponechává občanům volnost a nepředepisuje jim vše, od zakřivení okurek po stavební povolení.

Je třeba vystoupit z přeregulované socialistické EU!!!!!!!

0 0
možnosti
H

hafusak2

4. 2. 2011 11:16
Pláčete na špatném hrobě,

protože hasiči jsou až ti, kteří věci kontrolují, ale tím, kdo tohle všechno určuje jsou pojišťovny - ty totiž stojí za naprostou většinou protipožárních předpisů.

0 0
možnosti
MF

falm

4. 2. 2011 11:09
To víte

kšeft je kšeft... tak vymejšlej. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"