Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pánové - In vino veritas - říkalo se ve starém Římě a chlastali u toho se víno z olověných pohárů.

V Německu se v pivnicích chlastá pivo asi stejně jako v Čechách. V pivu sice pravdu nenajdeš, ale "moudrost" asi ano. Jako u nás v hospodě.

Němečtí pivaři si tak docela přesně před 80 lety zvolili extremistu Hitlera s jeho národně socialistickou partají.

Herr Hitler udělal pořádek jedna dvě. Rozpustil poliotické strany a začal velice důsledně čistit Německou rasu /mj. i Romy, nejen Židy/. Všichni měli práci a motiv do života - budovali šťastné zítřky pro Heimat /vlast Německou/. Náraz přišel až nad Londýnem a pak u Stalingradu.

Ale obávám se, že na rozdíl od Čechů se Němci docela poučili. Po hospodách za Hitlerem rozhodně veřejně nebrečí.

0 0
možnosti
HM

já bych řekla hospodský gumáci ..brblaj u pocintaného stolu..;-D

5 2
možnosti
JH

J44a19n 51H86l70e96d13í52k

23. 6. 2013 16:09

prvním hodnotícím prvkem kvality partaje by měl být přístup k cigánskému problému, úplně vše zbylé počká !! Vyhozených 36 miliard není 20 zlámanejch grešlí,, a nároky pouze a jenom trvale rostou !! Bezpečnost na ulici, v parku -- musí být prvořadým úkolem všech vlád. Zatím uběhlo 24 roků a kromě nově založených 300 romských organizací --- jde všechno, den po dni hůře a hůře.  Voliči NEVOLTE parlamentní strany ! Podrazí vás.

3 1
možnosti
KC

Jediné kritérium volby - vztah k romské otázce - se mi zdá být hodně mělkým programem, když u nás hoří vládní stoh na více místech. Pochybuji, že má kterákoliv strana recept, jak požár uhasit, všem jde jen o prebendy a moc, a to je pro spokojenost voličů málo.

3 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"