Erdogan zuří a otevřel hranice, Leyenová EU neví co s tím a migranti „Hurá do Evropy!"

To není pouze věc Řecka, ale celé EU a Evropy. Vysoký představitel EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku, socialista Josep Borrell Fontelles by měl rychle přemýšlet, jak ten Muslimský proud do Evropy už konečně zastavit.

Důsledky mohou být obdobné, 
jako při případném přijetí muslimsky zaměřeného Turecka do EU. Prvním krokem mělo být slíbené zrušení vízové povinnosti od Angely Merkelové, ale to by byl pouze další krok ke konci Evropy a EU, než Recep Tayyit Erdogan s Muslimy převezme velení v EU a celé Evropě.
 
Potvrzuje se,
že žádné nesmyslné úplatky Angely Merkelové na zastavení přílivu Muslimských migrantů z Turecka a dalších zemí, skutečný záměr Turecka a Muslimských ideologů, toužícím po Muslimské Evropě, tedy Evropském chalífátu, nemohou nic změnit. Mnoha Muslimům se již povedlo do Evropy dostat a tak se nedivme, že po tom sociálním evropském blahobytu touží další.

Evropa je již napadena,
ale na bezpečnostní konferenci v Mnichově se hloupě straší Ruskem, nebo Čínou a přitom skutečným a aktuálním ohrožením Evropy je stále probíhající a rostoucí Muslimská migrace. Milionová armáda Muslimů nepotřebuje žádné zbraně. Prorazí do Evropy se svým stále rostoucím počtem i beze zbraní.

Je to ostudné, 
ale socialisticky naivní Evropa nebyla schopná zastavit Muslimskou migraci ani za 5 let. Vojenské jednotky evropských zemí začleněné do jednotek NATO se na nic nezmohly a Frontex slouží spíše, jako pašeráci, k přepravě zachycených Muslimů do Evropy. 

Je realitou,
že nejsilnější státy EU, tedy Německo a Francie už mají na svém území milionové diaspory Muslimů, kteří si zachovávají svoji víru a snaží se už dnes prosadit ve stávajícím politickém rozhodování co nejvíce. 

Představa, že Francie a Německo 
by byly schopné zastavit stále silnější vliv Muslimské diaspory, není reálná. Státní moc je již v koutě a vlády Francie i Německa, jako jediné východisko vidí v tom, že přesunou část Muslimských migrantů do ostatních států EU, v rámci tzv. přerozdělování Muslimů. To ovšem nemůže být pro nás přijatelným řešením.

Jediným řešením
je neprodyšné uzavření hranic s pomocí vojenský jednotek jednotlivých států Evropy a úplný zákaz přijímání migrantů do Evropy. Jednotlivé státy v rámci svých výdajů na armády by se měly přednostně připravit na nepropustnou ochranu svých hranic a na případné omezení volného pohybu osob i v rámci Schengenské dohody s tím, že osoby zadržené na moři budou vráceny do míst, ze kterých jejich lodě vypluly pod vojenskou ochranou.

V rámci vnitřních opatření,
je potřeba zpřísnit zákony o pobytu cizinců a upravit azylové zákony tak, aby se nedaly s pomocí různých neziskovek za účelem pašování migrantů, jakýmkoliv účelovým jednáním obcházet. Rovněž by měla být provedena kontrola a účelnost využívání finančních prostředků získaných těmito neziskovkami a rovněž kontrola zda Muslimské církve, či obce a jejich místní investice,

nejsou financovány obvyklými teroristickými zdroji z Muslimských států.

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 1.3.2020 7:32 | karma článku: 42,28 | přečteno: 1833x