Erdogan se dohodl s Putinem na míru. V bryndě zůstává pouze neschopná Evropská unie

Bude to stát další a další miliardy, vyplácené, jako kontribuce Turecku, bezvízový styk i návazné prosazení Turecka za člena EU s pravděpodobnou s podporou Německa, ale může to být ještě mnohem horší.

Mezeru po stažení amerických jednotek 
před volbami v USA, budou asi muset z části zaplácnout vojáci NATO ze států Evropské unie. Požadavek na bezletovou zónu v Sýrii již míří do Rady bezpečnosti OSN. Představa, že by nám Sýrie, či Rusko bombardovaly v Sýrii naše vojáky není samozřejmě přijatelná. 

Muslimská migrace se nezastaví,
protože těch děr v Evropské hranici, přes Itálii, Francii, či Španělsko, je stále dostatek a to Řekové nezachrání ochranou své hranice, nehledě na skutečnost, že tu svojí, nechali otevřenou spoustu let. Problém naivních a přihlouplých Evropanů je v tom, že jim stále ještě nedošlo, že ve skutečnosti nejde o uprchlíky, ale především o manipulované a do Evropy směrované Muslimské migranty. Skutečné uprchlíky z míst bojů, by vůbec nenapadlo utíkat do Evropy. Tu manipulaci s lidmi potvrzuje dovoz Muslimských migrantů autobusy až k řecké hranici, včetně žen a dětí.

Putin hraje také svoji hru
a může být spokojen, protože ta Evropská unie se k jeho spokojenosti potácí v problémech a sporech. Lisabonská smlouva to začala, následný Brexit to rozsekl a rostoucí problémy s trvající Muslimskou migrací mu umožňují společně s Erdoganem, Evropské státy pěkně vytáčet. 

EU by neměla Erdogana příliš rozčilovat,
nebo se nakonec rozhodne s druhou největší armádou NATO i s několika milionovou Tureckou a Muslimskou diasporou usazenou především v Německu a Francii obsadit celou Evropu a to půjde těžko zastavit zejména, pokud ho zbrojními dodávkami bude podporovat Rusko.

Odpor proti Turecké invazi, 
by mohl vyvolat občanskou válku v některých státech EU se silnou Muslimskou diasporou a to si nedovolí vyvolat žádný politik EU a raději odsouhlasí, že ta kontribuce bude nejen v penězích. Nevěřící k otroctví a likvidaci, věřící k placení i poslušnosti a Muslimové k vládnutí i rozhodování. Tak nějak jim to káže jejich víra, kterou jsme dosud v EU nezakázali a zkušenosti z Osmanské říše.

Představa Muslimské Evropy,
tedy Evropského chalífátu pod vedením Sultána Erdogana, s přátelskými kontakty na Putinovo Rusko je zatím ve hvězdách, ale o tom, že Erdogan v Moskvě s Putinem, jednali pouze o míru v Sýrii, či o ochraně Evropské unie před migranty, 

se nám může pouze zdát.

 

Autor: Jiří Čumpelík | sobota 7.3.2020 8:34 | karma článku: 30,40 | přečteno: 1015x