Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Jack Russell

4. 3. 2011 12:42
Pokud snad ještě někdo váhá

v uznání oprávněnosti podobných protestních akcí, doporučuji si přečíst "Život a dílo páně Kalouska, takto ministra financí a politického Brontosaura" na Wikipedii. Od roku 1990 má tento spasitel naší ekonomiky takového "másla na hlavě" že by si s ním mohl otevřít velkoobchod. Dokud on a jemu podobní nebudou posazeni na lavici obžalovaných a odsouzeni na doživotí, NIC se v tomto Kocourkově nezmění, na to vemte klidně jed. Přečtěte si to a pokud jste doposud byli jen naštvaní, dostanete chuť vraždit.

0 0
možnosti
H

Host8

4. 3. 2011 12:04
Alternativa - Hnutí vzájmné občanské pomoci

Lidé si musí pomoci navzájem. Peníze nebudou, ty vláda stáhne ve zvyšování DPH, energií, deregulaci nájemného, spoluúčasti na zdravotnictví, cenách léků, zavedením školného, odměnách důchodovým fondům, odměnám vyvoleným v různých správních radách, pokračující korupci aj. Začněme tedy se vzájemnou bezplatnou pomocí, protože finanční vztahy  naprosto selhávají. Práce a služeb je potřeba, ale snížením platů a zdražením na ně nebude. Já bezplatně opravím to, ty ono. Já pohlídám děti, ty upečeš buchty, Já ti doučím děti, ty mi zase pomůžeš v něčem jiném. Práce a služeb je potřeba, ale s těmi daněmi a zdražováním na ně nebude. Začněme si vzájemně bezplatně vypomáhat . Je to jediná cesta ven z marasmu, kdy nikdo na nic nebude mít. Jsme pracovití. Stáří, nezaměstnanost, nemoc není volba, mít děti se nemůže stát přepychem. Vzájemná výpomoc pomůže přežít. Začněme s novými vztahy mezi lidmi. Jejich tzv.ekonomika a daně nemusí být naše. Vytvořme alternativu vzájemné občanské pomoci.

0 0
možnosti
MV-V1

multikultůra vítězná - verze 1

4. 3. 2011 12:30
Výbornej nápad,

tak nabídni, co pro mě zadarma krom keců uděláš ty?

0 0
možnosti
MV-V1

multikultůra vítězná - verze 1

4. 3. 2011 11:37
Čumperlík píše:

Nechceme vládu,    která chce zneužívat svoji poslaneckou většinu a poslaneckou sněmovnou protlačovat svoje …..

Já píšu … a to by to měla protlačovat pěkně po bolševicku a Čumperlíkovsku menšinou ???

Já píšu: Čumperlík je pako.

0 0
možnosti

jrc

4. 3. 2011 12:12
Re: Čumperlík píše:

Jak vidím, bude těžké vám to vysvětlit!

Jsou důležitá a strategická rozhodnutí, které mohou svými dopady, změnit chod věcí na dlouhou dobu dopředu, kdy tady bude jiná vláda a jinak sestavená poslanecká sněmovna, která bude považovat rozhodnutí současné vlády za špatné a bude ho chtít změnit. Proto je potřeba přijímat strategická rozhodnutí, zejména v oblasti reforem, velmi odpovědně s největší možnou podporou poslanecké sněmovny, bez ohledu na to, které politické strany mají v poslanecké sněmovně převahu!

Je to stejné, jako rušení a výprodej školek v obcích, které jim dnes chybí! Těch kopanců je, ale mnohem a mnohem víc!

Jsou to nesprávná a neuvážená rozhodnutí vlády a poslanecké směmovny, které se následně velmi obtížně a s velkými náklady odstraňují, či mění! Zejména z těchto důvodů by měla platit osobní odpovědnost členů vlády a poslanců!

Pokud budete trochu přemýšlet, tak s menšinou nelze schválit žádný zákon! Ani pravicový, ani levicový!

0 0
možnosti

jrc

4. 3. 2011 10:55
To kladivo směřuje proti bezohledné vládě!!!

Tady jde o slušné pravičáky, či levičáky a proto se přestaňme urážet! Jde o lidi a jejich děti, kteří v této zemi žijí a budou žít!

Nelze akceptovat, aby současní vládní mocipáni, včetně státní, politické a veřejné oligarchie, se neustále obohacovali na úkor daňových poplatníků i ostatních občanů a ještě přitom zadlužovali celou zem!

Není již možné, aby se nižším a středním vrstvám společnosti nadále zhoršovaly životní podmínky a zvyšovaly náklady a daně! 

Toho už bylo dost!!![>-]!!

0 0
možnosti
X

xjanmarek

4. 3. 2011 9:48
Kladivo na pravičáky.

Tak hodnotím tento článek. Karma.R^:-)

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

4. 3. 2011 9:56
Re: Kladivo na pravičáky.

které pravičáky myslíte, když tu žádní už 60 let nevládli ?

0 0
možnosti

jrc

4. 3. 2011 9:46
Páni pravičáci, koukám, že vám hoří koudel u zadku!

Ještě jste nepochopili, že těm vládním oligarchům,

jste úplně ukradený a že jim děláte pouze stejnou stafáš,

kterou jste dělali komunistickým oligarchům v době,

kdy jste byli ještě uvědomělými soudruhy!

Blbost je věčná a taky se dědí!!!;-D!!

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

4. 3. 2011 9:55
Re: Páni pravičáci, koukám, že vám hoří koudel u zadku!

co jste zdědil už tedy víme. Co dál ?Rv

0 0
možnosti
P

pěnice

4. 3. 2011 9:28
Tak mě napadá,

vůle lidu se vyjadřuje ve volbách,jestli se nemýlím? Ale Vy zřejmě čekáte na výstřel z Aurory.:-/

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

4. 3. 2011 9:36
Re: Tak mě napadá,

no- přiznám se, že začínám mít dojem, že nás ze stávajícího svrabu dostane jedině nějaká forma revoluce. Problém ale vidím v tom, že jí hodlají rozjet bolševické struktury organizované v Zavadilových odborech a přátelé lidí kolem pravdolásky. které jsou zárukou pouze kroku zpět, nikoli potřebného evolučního kroku ke skutečné demokracii nejlépe švýcarského typu.

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

4. 3. 2011 9:28
Symbolické výročí

Vaše dny hněvu začínají 5. března? Já vím, že jste si to načasovali schválně, protože to bude zrovna výročí smrti vašeho milovaného soudruha Stalina, ale věřte mi, že jeho časy se už nevrátí, i kdybyste se uprotestovali.

0 0
možnosti
UB

Chytracisko

4. 3. 2011 9:38
Re: Symbolické výročí

To je zajímavé. Když něco pořádají nacionalisté, mohou se novináři přetrhnout, aby našli nějakou spojitost k výročím okolo Hitlera. Ale když si socialisté pořádají pochody, nikdo taková spojení nehledá. 8-o Je znát, že je tu jednostrannost na humanitních fakultách pěkně naučili. Rv

0 0
možnosti
P

pěnice

4. 3. 2011 9:26
Začala jsem číst

tak nějak s nadějí,že by občané chtěli dát najevo,že ne vše se jim líbí,ale pak už jsem se jen smála,když jsem se dočetla,kdo že to organizuje.To je tedy sešlost,mezi kterou bych nechtěla být ani náhodou.

0 0
možnosti
FH

Bouše

4. 3. 2011 9:21
Běžte s tou agitkou někam ...

:-/ Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"