Deformátoři historie

Mám se snad stydět, že jsem Čech? Jan Hus se nezastával chudých, ale byl pouze církevní odpůrce. Jan Žižka byl pouze lapka a zloděj. Křesťanství jsme převzali po Bílé Hoře s radostí a dobrovolně. Spisovatel Alois Jirásek, byl vlastně komunista. 

Nevinným Němcům a Sudeťákům ubližovali Češi během okupace a ještě po skončení války, kdy místní boje probíhaly ještě několik týdnů. Mezinárodně schválený odsun, bylo vlastně protiprávní vyhnání.

Zabavení majetku kolaborantské šlechty bylo neoprávněné.

President Edward Beneš byl popletený, když po válce podepsal znárodnění velkých firem a už vůbec nebyl při smyslech, když podepsal Gottwaldovu vládu.

Julius Fučík byl vlastně zbabělec.

            Tak, jako za komunistů se zas předělává a upravuje naše historie. Nastupují noví deformátoři historických faktů. Pro koho, za kolik a komu slouží ve svých protičeských výtvorech ?

Soudy se zabývají majetkovými kauzami starými přes padesát let, kde již chybí, nebo jsou zcizeny doklady a nejsou dostupná přímá dobová svědectví, která byla určující pro tehdejší rozhodnutí. Byly proti těmto rozhodnutím podány dobová odvolání, již v době rozhodnutí ? Zaplatil komunistický systém za zabavené a znárodněné majetky odškodnění, kolik a komu ?

Nová filmová, literární a mediální díla od českých autorů o tom, jak jsme ubližovali dříve hajlujícím sudeťákům, kteří napřed skutečně vyhnali Čechy ze sudet. Nová svědectví osob, kteří jsou ovládáni novou propagandou, nebo cizími zájmy. Kdo za to platí ? Kdo to financuje?

            A pokračuje to dál….

Odstraníme Husův pomník ze Staroměstského náměstí a znovu postavíme Mariánský sloup, který zbourali naši předkové v roce 1918, jako dílo představují církevní a mocnářskou porobu Českého národa ?

Necháme rozprodat naše státní pozemky cizincům, místo našim občanům?

Zrušíme taky dekrety presidenta Edwarda Beneše? Až podepíšeme Lisabonskou smlouvu, tak nám to pravděpodobně na přání Němců, Rakušanů a Maďarů, Evropská komise nařídí.

Zatím Vnitro v letošním roce zakázalo sudetoněmecké sdružení, jež požaduje zrušení Benešových dekretů. Ministerstvo dospělo k názoru, že záměrem sdružení je porušovat Ústavu a zákony ČR.   

Vnitro si, ale nevšimlo, nebo nechtěně opomnělo, ze stejného důvodu podat návrh na zákaz politické strany Liberálové .cz, která rovněž usiluje o protiústavní zrušení Benešových dekretů. Kdo financuje tuto politickou stranu ?

Nevím, ale myslím si, že někteří Češi, pro mrzký peníz a pohlazení mocných, se nechovají jako deformátoři naší historie, ale spíše jako kolaboranti.  

Lituji, zůstanu hrdý na naši historii a slavné předky.    

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 27.9.2009 6:44 | karma článku: 27,38 | přečteno: 2030x