„Daj Bože šťastia Slovenským šuhajům!“

Špinavá česká politika dostala direkt a Slovenský šuhaj stojí u vrcholku státu a volá „Dajťe duši Bohu a nám peníze!“ Není to první Slovenský šuhaj,který chce vyčistit český chlívek a otevřít lepší budoucnost pro všechny

První byl Alexandr Dubček v roce 1968.

Utažený komunistický totalitní režim dostal pořádnou ránu. Alexandr Dubček včele ÚV KSČ se rozhodl zavést v Československé socialistické republice, demokracii. Pražské jaro 1968. Komunista Alexandr Dubček sklízel nepředstavitelnou podporu ze všech stran a z celé republiky. Lidé byli nadšeni. Cenzura skončila, svoboda se začala probouzet! Zastavily to až sovětské tanky v srpnu 1968.

Gustav Husák nepatřil k Slovenským šuhajům.

Byl pragmatik a splnil co v Moskvě slíbil, ale bez zavírání a poprav. Věděl, že musí řešit sociální problémy pro mladou generaci výstavbou bytů a zlepšováním podmínek pro mladé maminky, aby zabránil stupňování protestů zejména mladé generace a tak se rodily Husákovy děti a společnost se pomalu vrátila i přes oběť Jana Palacha, do starých šedých kolejí.

Odstavení šuhaje Alexandra Dubčeka po roce 1989

z předpokládané pozice presidenta Československé socialistické republiky byl jeden z hlavních důvodů rozpadu Československa. Slováci Václava Havla nechtěli a když přijel na Slovensko, házeli po něm vajíčka a rajčata. Ostatně smrt Alexandra Dubčeka při havárii byla pro některé Slováky nedůvěryhodným překvapením.

Andrej Babiš je nyní druhý Slovenský šuhaj,

kterého silně podpořili ve sněmovních volbách roku 2017 občané z celé naší republiky a který chce změnit zlodějský režim starých politických stran a otevřít lepší budoucnost pro Českou republiku. Nezalekl se ani starých zveličených kauz a neutekl z politiky. Dokázal úspěšně nastavit na ministerstvu financí nové noty a hned se našly potřebné peníze i na zvýšení platů.

Ber, pane, tie dane, však pride rátanie,“

volají mnozí podnikatelé po zavedení EET, ale z druhé strany se ozývá, že když musíme mít EET my, tak ať ho musí mít všichni, jinak to není žádná spravedlnost.

Tak nám nezbývá,

než to s tím Slovenským šuhajem Andrejem Babišem vydržet, protože pokud by byly nové volby, tak by vyhrál ještě víc. Nevím, kde ti Slovenští šuhajové berou tah na branku, nebo, jak si dokáží získat takovou podporu, ale pokud se mu podaří změnit Zákon o státních úřednících a pomocí reforem ušetřit nejméně 30% zcela zbytečných pracovníků ve státní a veřejné správě, ve státních podnicích i ve školství a uvolnit je pro soukromé firmy, nebudou našim firmám chybět pracovníci a nám nezbude, než mu zatleskat.

Je jisté, že Alexandr Babiš

tu naši zatuchlou a špinavou politiku konečně probudil. Když se podíváte na hlavy ostatních politických stran, tak jsou proti němu nicotní a ti noví Piráti a SPD svým šaškováním kolem obvinění Andreje Babiše, budou jen pomalu ztrácet své voliče, bez šance prosadit něco ze svého programu. Nezbývá, než se smát a počkat si na to, co ten Slovenský šuhaj udělá. Andrej Babiš je milionář, který nemusí mít strach, že se neuživí, ani toho, že ho někdo za ty zveličené kauzy dostane do kriminálu a určitě nebude muset volat na popravišti, jako Slovenský Jánošík:

Keď sto si ma upekli, tak si ma aj zjedzte!“

Autor: Jiří Čumpelík | pondělí 23.10.2017 11:23 | karma článku: 15,86 | přečteno: 523x