Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zipoun

2. 1. 2011 11:41

bych chtěl, aby táhnul i se svými soudruhy!!!

0 0
možnosti

jrc

2. 1. 2011 11:48
Re: Já

Taky na Floridu?

0 0
možnosti

jrc

2. 1. 2011 10:37
Marnost, marnost, marnost !

I slzy, jak hrachy mi podaly při to procítěném novoročním projevu!

Já se v tom článku snažím vysvětlit všem, jak těžké to má pan President při sepisování novoročního projevu, kdy politikové dělají samé průšvihy a kdy pan ministr financí hledá co by se dalo vyšťourat a zpeněžit (zprivatizovat), aby zachránil náš rozpočet, kdy pan premier musí hledat nového nekorupčního ministra mezi svými starými stranickými kádry

a

vy si z toho děláte srandu, hledáte pravopisné i slohové chybičky a ještě do toho pletete typografii jen proto, aby jste ve své nadřazenosti a vyjimečnosti, si svoji kritikou budovali své ničím jiným neopodstatněné postavení ve společtosti!

Měli by jste se zamyslit a uvědomit si, že podobná kritika podráží budování naší kapitalistické společnosti. Měli byste, jako jiní naši politici, či jiní chudáci, jít zpytovat své svědomí na Floridu, či do jiných přímořských destinací!!!

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

2. 1. 2011 11:16
Re: Marnost, marnost, marnost !

Fakt je, že ten pravopis a věci okolo bys opravdu měl zlepšit. Samozřejmě, můžeš kritiky těchto věcí ironizovat, ale prospěšnější by bylo, kdybys to bez jakýchkoli emocí vzal opravdu jako námět k zlepšení. Od našich politiků přece taky chceš zlepšení, ne?

0 0
možnosti
AD

dorrey

2. 1. 2011 2:45
Dal jsem tu trpělivost a pročetl i Vaše další články.

Obsah nebudu hodnotit. Je to velice náročné čtení, zvláště při Vašem vysoce osobitém stylu umisťování bezduchých výkřiků do prostoru, ve kterém další text ztrácí smysl. Pokud opravdu chcete, aby Vaše výlevy vůbec někdo pochopil hned po prvním přečtení, snažte se dodržovat alespoň minimální základy typografie. Přestože jste si zcela jistě schopen vyhledat relevantní informace na internetu, poskytnu Vám vynikající odkaz s touto tématikou: http://typomil.com/

0 0
možnosti
PK

tyfor

2. 1. 2011 6:06
Re: Dal jsem tu trpělivost a pročetl i Vaše další články.

Normalni kecani

0 0
možnosti
AD

dorrey

2. 1. 2011 1:36
Když už Vás není možné donuti k zamyšlení, tak Vám napovím.

Degresivní příjem by znamenal, že je snižující se, to je ale evidentně proti Vašemu přesvědčení. Zřejmě máte na mysli neexistenci progresivního zdanění příjmu. Rovná daň totiž v žádném případě nezpůsobuje degresi na příjmové stránce. Rovná daň je u nejnižších příjmů dokonce záporná. To znamená, že Vám stát doplácí tzv. daňový bonus - navyšuje mzdu, záleží také na tom, kolik máte vyživovaných osob v rodině. Pokud se Vám zdá 15% z 10.000,- srovnatelné s 15% ze 100.000,- pak si, v duchu sociálně demokratické létoriky, opravte větu na: "... stále rozdává zcela neodpovídající vysoké, rovnou (sociálně nesolidární) daní daněné příjmy, bez jakékoliv odpovědnosti..."

0 0
možnosti
JM

JUDr. madqwert

2. 1. 2011 9:30
Re: Když už Vás není možné donuti k zamyšlení, tak Vám napovím.

ze od urciteho prijmu se rovna dan chova jako degresivni sazba dane z prijmu a to diky nesmyslne konstrukci superhrube mzdy je pravda ;-D

0 0
možnosti
JN

Jonáš2

2. 1. 2011 1:27
karma

bez diskuze R^

a co bych od pana prezidenta chtěl? Tak to vím přesně - ale admin by mi za to sebral dukáty.

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

2. 1. 2011 11:17
Re: karma

A souvisí to s přední, nebo zadní stanou těla?

0 0
možnosti
ML

m. l.

2. 1. 2011 0:28
Teď nevím jestli je to ironie,

parodie, nebo blblání člověka který nebude spokojen nikdy s ničím???;-D

0 0
možnosti

jrc

2. 1. 2011 0:40
Re: Teď nevím jestli je to ironie,

Myslím, že se mýlíte.

Pochybuji, že byste vymyslel za uvedené situace lepší projev.

Nebo patříte k těm oportunistům?:-)[>-]

0 0
možnosti
ILD

Inženýr lidských duší

1. 1. 2011 23:46
ano, republiku si rozvracet nedame!

karma! R^;-D

0 0
možnosti

jrc

2. 1. 2011 0:12
Re: ano, republiku si rozvracet nedame!

To je správný názor!!!!!R^!!

0 0
možnosti
E

echo.3

1. 1. 2011 23:42
To není špatné,

pane Čumpelíku. Nerozdávám běžně karmy.

     :o)

Už ji tam máte.

0 0
možnosti

jrc

2. 1. 2011 0:12
Re: To není špatné,

Dík!R^

0 0
možnosti
B

bofums

1. 1. 2011 22:53
Pan jrc

se uchyluje k ironii zcela zbytečně. Ve svém věku byste snad nalezl vhodnější

témata , ve kterých by mohlo být té jízlivosti méně. Ale nezlobím se na Vás, pane Čumpelíku - my staří jsme taky někdy podivní. Za mlada jsme si většinou necha-

li od bolš.  kálet na hlavu, tak teď musíme předvést své hrdinství.

To jsme celí my, že, pane Čumpelíku!!Apr.:kolik Vám je? Mně 73.

0 0
možnosti

jrc

1. 1. 2011 23:06
Re: Pan jrc

Pane Bofums,

lituji. Nepatřím k těm, kteří si nechali od bolševiků kálet na hlavu. Nenechám si kálet na hlavu ani od dnešních politiků!

Proto si tu jízlivost mohu dovolit!

Nehodlám jít s proudem, či propagandou! To nechám na vás, kteří rádi tleskáte.

0 0
možnosti
AD

dorrey

1. 1. 2011 22:41
Byl jsem přímo vyzván k přečtení, proto musím i hodnotit.

Hodnotit budu upřímně a bez skurpulí, protože nemám důvod Vás šetřit. Obsahově je to senilní blábol. Výraz "vysoké degresivní příjmy" nějak neodpovídá smyslu celé věty. Sloh, interpunkce a čeština, to je otřesné. Když už si opravíte šílenost "by jste" tak si prosím opravte i hrůzu v předposlední větě - "by jsme" na "bychom". Mimochodem, české hospodářství rostlo v posledním kvartálu nejrychleji z celé EU. Ale u Vás zřejmě vítězí pudy nad rozumem. Hezký zbytek večera a hodně zdraví do nového roku 2011.

0 0
možnosti
S

seelen

1. 1. 2011 22:54
Re: Byl jsem přímo vyzván k přečtení, proto musím i hodnotit.

no pravopis jsi opravil a co dál;-) v tom kvartálu rostlo tak že budeme ještě 5 let dohánět tu původní úroveň a to jsem optimista;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"