Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

11. 2. 2010 17:53
Tak to jste pane vedle !

Tak vážený pane, před těmi 20 lety měli všichni práci a fabriky jely naplno. Lidí na práci byl nedostatek. Statní kasa byla v přebytku. Pak se to všechno zprivatizovalo, rozprodalo, vytunelovalo a nejvíc se vydělalo na tom, že se zařízení odvezlo do šrotu, nejlépe za hranice, kde se za šrot platilo víc. Tak nám tady někteří bývalí soudruzi zbohatli a jsou z nich úspěšní kapitalisté. Dnes je tady 500 000 nezaměstnaných, tak jim jděte vykládat, že dnes na tom jsou líp ! Průměrný plat v Německu je cca 80 000,- Kč, u nás cca 25 000,- Kč. Kam se ztratil náš průmysl a náš vývoz ? Místo výroby a spotřeby našeho zboží a našich potravin, tady kupujeme zboží a potraviny z dovozu. Ještě si myslíte, že tu naši hospodářskou a obchodní strategii naši politici zvládli ?

Stačilo zavést nové technologie, zlepšit kvalitu výroby a hlavně neztratit trhy ! To co naši politici předvedli, nás odsunulo pod úroveň rozvojových zemí ! Lituji !

0 0
možnosti
PP

ppelc

11. 2. 2010 17:20
Za 20 let zruinovana ekonomika?

Kdo Vam tuhle kravinu nakecal? Ekonomika byla zruinovana pred 20 lety, ne ted.

0 0
možnosti
H

honys

11. 2. 2010 12:42
Chovejte se k občanům slušně !

Celkem dobrý článek, jen u odstavce ČEZ jste úplně mimo mísu. Majitel rodiného domu, načerno připojený k elektřině není drobný zloděj, ale přímo lupič pravidelně každý měsíc okrádající dodavatelskou firmu. Strach těchto lumpů z komanda ČEZ určitě způsobí omezení této zlodějny, naopak zastávání se těchto grázlů v médiích jim neuvěřitelně uvolňuje ruce k dalšímu kradení.

0 0
možnosti

jrc

11. 2. 2010 13:39
Re: Chovejte se k občanům slušně !

Vážený pane, nepotřebujeme tu žádnou milici ČEZ, která bude honit zloděje. Od toho tady v demokratické společnosti máme Policii ČR. Kdyby si tady udělala každá firma svoji milici, to by tady byl pořádný bordel, ještě horší než je dnes !

0 0
možnosti

jrc

11. 2. 2010 11:48
Jednoduché řešení není reálné

To by jste musel zakázat poskytovat půjčky a dávat pokuty. Reálný život je trochu jiný.

Kam se podíváte, tam Vám nabízejí výhodné půjčky s 0 % navýšením ceny zboží.

Z toho vyplývá, že je to moc dobrý job ! Jde jen o to, aby to nebyl podvod ! Je potřeba dát tomuto výhodnému podnikání, jasná pravidla !

0 0
možnosti
M

mak24

11. 2. 2010 11:34
jednoduché řešení

mám jedno jednoduché řešení jak se všem podvodným firmám, exekutorům, násilnému vymáhání vyhnout. NEKRÁST a NEDĚLAT DLUHY, případně je splácet.

0 0
možnosti
H

honys

11. 2. 2010 12:43
Re: jednoduché řešení

R^R^R^;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JK

kucerajan

11. 2. 2010 11:01
Nebudu kritizovat,

že jste se svým článkem pasoval na všelékaře; nebudu jmenovat všechny lékařské profese a zmíním se o poslední do jejíž svatyně jste ráčil vstoupit posledním odstavcem a sice prosektor - patolog. Posvátná kráva obsažená v zofalém výkřiku "volte neparlamentní strany" je totiž taky těžce churava. Které strany račte mít na mysli? Sládkovy republikány, Dělnickou stranu, Balbínovu poetickou stranu či snad Romskou nezávislou iniciativu? Abych byl smířlivější Zemana, Bobošíkovou, Johna nebo Royalistickou stranu? To snad nemůže myslet nikdo vážně. A kromě toho neberete v úvahu jednu prostou fyzikální úvahu: Příroda se brání před vzduchoprázdnem a tak okamžitě prázdnou nebo téměř prázdnou množinu zvolených neparlamentních stran okamžitš zaplní pluky a divize z bývalých stran parlamentních a dnešní morální sračka se bude jenom jmenovat jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"