Češi, Moravané probuďme se !

Zvonění nad svobodou naší vlasti! Vaši dědové a předkové bojovali za svobodu našeho národa. Mnoho z nich položilo životy za svobodu nás všech. Konečně máme svobodu. Zažili jsme porobu i okupaci od našich sousedů a přátel. Tady začala Druhá světová válka, naší okupací. Tady byli vražděni význačné osobnosti našeho národa. Tady byli popravováni a umírali naši občané. Máme právo vyžadovat odpovídající respekt ostatních státu EU, stejně jako následně napadení Poláci.    

Mládeži, studenti, učitelé, straníci i nestraníci, zaměstnanci, podnikatelé, občané, nenechte ničit budoucnost našeho rovnoprávného a svobodného národa a státu. Ve jménu budoucnosti našeho národa a pod kalichem našeho vzdoru, odmítněte Lisabonskou smlouvu!

Naší šancí je petice požadující referendum, ve kterém můžeme odmítnout neodpovědné jednání našich poslanců, parlamentních stran a částečné, alibistické rozhodnutí Ústavního soudu ČR.

Již dnes, nám tady v České republice kandiduje do Evropského parlamentu politická strana, která chce zrušit Dekrety presidenta republiky dr. Edvarda Beneše.  Je nám drze vyčítán poválečný odsun Němců a Rakušanů. Je nám opakovaně ukazováno, jak jsme ubližovali nevinným Němcům a Rakušanům. Přitom všichni víme, jak tady vítali Hitlera, když obsazoval naši vlast a jak se k nám chovali během okupace. Němci a Rakušané, by měli děkovat presidentu republiky d. Edvardu Benešovi za jeho dekrety, které zabránily divokému odsunu a vraždění okupantů ze strany postižených občanů, kterým Němci vyvraždili příbuzné, nebo jejich kamarády. Nemáme se za co stydět ! Ta válka nebyla naše!

Chraňte odkaz našich dědů a předků. Jen tak si zachováme nezávislost a rovnoprávnost mezi státy a národy EU. Probuďme se všichni a nenechme se ohýbat dle větru, ze západu, nebo východu.

Chceme novou smlouvu EU, která nám zachová nezávislost a rovnoprávnost mezi státy a národy EU a bude zcela jasně respektovat poválečné změny a uspořádání v Evropě! Lisabonská smlouva není přátelská, ani jednoznačná. Je to smlouva o poddanství a poslušnosti! Ani přes jistá pozitiva, ji nelze podepsat! Nenechme se strašit dvourychlostní Evropou, ta tady už dávno je.

Tady nejde o mizerné zákony, politiky a následky zlodějen, kterým jsou zase téměř 20 let, vystaveni naši občané. Tady jde o budoucnost našeho národa, našich potomků a našeho státu !!! Nebuďme zbabělci !!!

Na Internetových stránkách www.nelisabonu.cz je ke stažení petice,

"Petice se žádostí, aby president České republiky neratifikoval Lisabonskou smlouvu, pokud jí lid neschválí v referendu" !!!

Kopírujte, rozšiřujte, podepisujte a zasílejte na Pražský hrad, presidentu České republiky.

Všichni a všude !

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 2.6.2009 1:28 | karma článku: 20,64 | přečteno: 882x