Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

5. 3. 2010 11:26
Cenzura:)

;-D Co třeba tak před filmem nejdřív divákovi nabídnout slovně, co tím vlastně režisér a scénarista chtěl říct, aby si ten film náhodou někdo nevysvětlil jaksi jinak, po svém, a pak teprve film pustit?;-D

0 0
možnosti

jrc

10. 3. 2010 23:31
Re: Cenzura:)

Opravdu si pan Kocáb myslí, že lidi jsou hloupí !

0 0
možnosti
D

DrID

5. 3. 2010 10:36
Pan Kocáb má pravdu!

Už to jak málo lidí chápe, co to je za zvěrstvo pořád vysílat to vymývání mozků, kdy prostý člověk už vůbec nevnímá, že to nejsou současné zprávy - už to je děsivé!!!! Národ s tolerancí vůči vlastním vrahům a ničitelům si nezaslouží budoucnost...

0 0
možnosti
H0

hasmen 01

5. 3. 2010 10:40
Re: Pan Kocáb má pravdu!

Sledováním zpráv před 25 lety je prostému člověku vymyt mozek?No tady se zvolat :DOBŘE MU TAK!

0 0
možnosti
H

H8USuckers

5. 3. 2010 10:00
vážený pane

nevím jestli jste dobře pochopil, co pan Kocáb chce. Zatím co doteď to byly samé "perly", v tomto případu s panem kocábem souhlasím. Nejde o to, přestat vysílat zprávy Před25lety, jde o to, že to je komunistická propaganda a měla by být doplněna vysvětlujícím textem, se zprávami to nemá nic společného. Chápu, že Vám který jste tu dobu zažil, se zdá, že vysvětlení není potřeba, vždyť jsou tam neskutečné kraviny, ale co mladá generace která ten režim nezažila?? Chceme aby se chytli toho líbivého, ale nefunkčního snu?? Je to opravdu jako kdyby jsme dětem pouštěli nacistickou propagandu a doufali, že jsou natolik inteligentní, že rozpoznají lži a nesmysly, populizmus a demagogii...

0 0
možnosti
H0

hasmen 01

5. 3. 2010 10:06
Re: vážený pane

No a jak dlouho byste chtěl ty mladý vodit za ručičku?Ve znělce toho pořadu je JASNĚ NAPSÁNO,že se jedná o zprávy před 25 lety a průměrný žák/student pochopí,že se jedná o obrázky staré 25 let a tudíž z totality o které se ve škole učí.Pak je tu ještě jedna dobrá věc - televize má takovej čudlík,kterým se to dá vypnout,nikdo nikoho nenutí to sledovat...

0 0
možnosti
AK

kurako

5. 3. 2010 6:53
Svoboda končí tam kde začíná omezování někoho jiného...

Nemám rád Kocába, nemám rád nacisty a komunisty, nemám rád náhubkový zákon... vadí mi, že jsou víc chráněni zločinci a vrazi před slušnými lidmi... proč se nesmí zveřejnit fotka zloděje, který byl přistižen při krádeži? Protože by se pak mohlo zveřejnit jakým způsobem zbohatli Grossové...!

Vadí mi tu hodně věcí, ale jsem rád, že když se mi něco nelíbí tak to můžu říct a nemusím se bát, že mě udá pomocník stb soudruhům a ti se mi budou snažit nasadit náhubek...

Budu volit parlamentní stranu, protože toho kdo sice krásně hlásá líbivou politiku, ale sám neví jestli je schopen něco měnit a já nevím jestli tam nejde jenom z úmyslem "taky si nakrást" volit nebudu... nejdřív ho musím poznat na nižších postech a musím vidět, že se aspoň nějakou chvíli jeví slušně...

0 0
možnosti
VM

Si0

5. 3. 2010 8:51
Re: Svoboda končí tam kde začíná omezování někoho jiného...

Kdesi jsem slyšel: "Nemám rád cikány a rasisty."

0 0
možnosti
JM

J i ř í

5. 3. 2010 6:25
Asi si moc nepamatujete.

To myslíte vážně, že ekonomika byla zruinována za 20 let? Podle mě byla zruinována za 60 let. Akorát prvních 40 let se o tom nesmělo mluvit. A když slyším, jak všichni jako jednotné stádo svorně nadávají na Kocába, tak mi to připadá, že naopak jsou všichni jako ovce. Kdo vystrčí hlavu ze stáda a řekne něco jiného, je stádem zle setřen.

0 0
možnosti
C

Catumbelan1

5. 3. 2010 6:53
Re: Asi si moc nepamatujete.

S tím ruinováním před kotrmelcem bych si nebyl úplně jistý. Kde by se potom vzaly ty rozkradené miliony a miliardy Kožených, Macků, Mrázků, Krejčířů, Řebíčků, Grossů a spol. Viděl jsem Zbrojovku v Brně před 89. a po něm! Divil by ses Juro!

0 0
možnosti
VM

Si0

5. 3. 2010 1:24
Pane Čumpelíku, voláte marně.

Já jednu parlamentní stranu volit budu. A prohlašuji to zcela necenzurovaně.

0 0
možnosti
H0

hasmen 01

5. 3. 2010 6:28
Re: Pane Čumpelíku, voláte marně.

Kterou?Jestli to teda není tajná volba...

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

4. 3. 2010 21:58
je to tak

R^

0 0
možnosti
VC

akme

4. 3. 2010 21:19
Ovce ,

 ano už jsme ovce . Demokracie hoří ale jen Dělnická strana ukázala na viníka a ten kope kolem sebe . Pomáhá jim lůza z podhradí , ano jejich stvořitelé dříve byly na hradě . Pomalu za těch dvacet se vloudili do všech orgánů moci a jak jsme byly svědky  z Brna , Dělnická strana jim vadila a tak ji zrušili ale komouši a ostatní rudá lůza jim nevadí , už jste viděli že si někdo podřeže větev , já ne. A propó nebojte se zde podepsat a odkuď jste , nebo Vás vaši rodičové pohodili někde u hnoje . Vasil z Nedělišť.

0 0
možnosti
K

kgx13

5. 3. 2010 6:35
Re: Ovce ,

R^

0 0
možnosti
JJ

jonatan66

4. 3. 2010 20:11
Všem stejný metr

V tom případě měřme všem stejným metrem. Nechť se tedy vysílají pořady opěvující konečné řešení, vítězství německých zbraní atd., atd.

Opětovně povolme Dělnickou stranu, neboť oni stejně jako autor, nejsou ovce nýbrž jenom milovníci historie a zločinných režimů.

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

4. 3. 2010 21:03
Re: Všem stejný metr

Mícháte jablka s hruškami. Např. Týdeníky z doby války jsou dnes cenným svědectvím o určité době. Naproti tomu DS měla být zakázána už dávno.

0 0
možnosti
JM

Irish Stout

4. 3. 2010 18:10
že bych na dobu před listopadem vzpomínal s láskou,

to tedy určitě ne. A že bych dnes zíral na seriály, které jsem vynechával i tehdy, tak to tedy taky opravdu také ne. A že by se za komančů nekradlo, no tak to už vůbec ne. Samozřejmě se kradlo jako málokde jinde, jen to většinou nebyly miliony, ale deseti až statisíce. Ti, co kradli tehdy, kradou i dnes, případně to dělají jejich vykutélené ratolesti.  Souhlasím s Vámi pouze v tom, že volit stávající parlamentní strany není dobrý nápad. Asi tak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"