Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zkorumpovaná kleptopravice nám zničila zemi a zadlužila i děti našich dětí, další krádež chystá do EU.

KARMAR^R^R^!!!!!!

1 0
možnosti
LN

L48u93d85ě32k 34N53o11v74ý

1. 10. 2013 9:05

To je jedna lež vedle druhé. Zavádějící je už nadpis - oni ti Němci totiž mají daleko větší dluhy, než my. No a největší lež je ta o tom, že v kapitalismu bohatí ještě víc bohatnou a chudí ještě víc chudnou. To je zajímavé, že tam se nám příklad Německa najednou nehodí. A při tom tak krásný příklad, kdy stejný národ se v jeden moment rozdělí a jeden jde cestou kapitalismu a druhý cestou socialismu a po 40 letech je ta kapitalistická půlka plná bohatých a spokojených lidí a jedna z nejsilnějších ekonomik světa a ta socialistická má vnitřní dluh jako blázen a jezdí v trabantech.. Shodnout se můžeme leda na tom, že zadlužování není dobré. Ovšem tady musím upozornit, že socialisti kritizují Kalouska na jedné straně za to, že hrozně zadlužoval a na straně druhé, že v době krize měl utrácet ještě mnohem víc, aby rozhýbal ekonomiku. Tady ten jasný rozpor nepřijde voličům socialistů a komunistů divný? Asi ne, patrně další  socialistické perpetum mobile. Shodnem se i na tom, že se těžko konkuruje podnikům, které jsou dotované. Ovšem řešením není dotovat taky. Řešením je nedotovat. Cožpak nevíte z jakých peněz se dotuje? Když vám ty peníze stát nesebere, abyste si mohl koupit zadotované zboží, budete jich mít víc a to zboží si koupíte klidně dražší, nedotované. Rozdíl je ten, že je fér konkurenční prostředí a že se neztrácejí peníze přerozdělováním.

4 0
možnosti

Pane Nový,

žádná lež v nadpisu!!!

Znělo to od politiků z Bavorska, před volbami, "Němci jsou na kraji ráje!"

Angela Merkelová je právě z té socialistické části Německa.

Jaký to rozdíl mezi kvalitou politiků v Německu a v Česku.

Nejde o to dotovat zboží, ale dotovat inovace, rozvoj a růst podniků!

1 1
možnosti
MR

Ještě Vám něco  fatálního chybí, občané nepochopili a nebyli připraveni na  demokracii a pořád spoléhají že budou vedeni, že to za ně udělá Pepa nebo Karel, chtějí teplé místečko a malý defraudant, nesnášejí když se někomu daří a umí poctivě podnikat, umí skvěle obcházet a využít systém a poradit si... . 

Něco Vám chybí o tzv. východním Německu, tam kde byl socialismus 100 let pšenka  neroste ... .

3 0
možnosti
MS

SocDem a spol. taky říkají, že na to ještě nejsme nejhůř, co se zadlužení týče.

0 0
možnosti

Pane Roden,

nesvádějte to na občany!

Jde o politiku a o stát, který má vytvářet podmínky pro podnikání a růst ekonomiky.

Tady nejde o závist, ale neschopné politiky.

Nakonec to Čína se svým komunismem všechno převálcuje.;-D

0 0
možnosti
OF

Žijeme na dluh, souhlas .:-(

2 0
možnosti
Foto

M89i19l93a48n 12K67a93s51l

1. 10. 2013 8:25

Škioda, že jsme neměli taky půlku země, která by nepoznala socialismus. Hned bysme na tom byli líp.

4 0
možnosti

Pane Kasl omyl.

Naši politici jsou schopni zdevastovat cokoliv!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"