Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

tomsk88

23. 10. 2011 16:55
... president ne, ale rovnou král......

jinak ten nadpis článku nemá chybu............

0 0
možnosti
P

pěnice

23. 10. 2011 15:17
Prezidenta si rozhodně nepředstavuji

někoho jako je kníže. Abych nerozuměla prezidentovi, to by mi hodně vadilo. Že to nevadí Topce, je jejich věc. Takových exotů tam mají více, např. Kalouska.Ale aby se prezident vyjadřoval slovníkem burana, to si nezasloužíme.

0 0
možnosti
T

tromi12

23. 10. 2011 15:17
karma

R^

0 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

23. 10. 2011 16:31
Re: karma

Karma od mouré hlavy potěší každého seriozního blogera;-D

0 0
možnosti

petr.siroky

23. 10. 2011 12:32
S tou němčinou bych nebyl tak bojovný:-)

Nevyjadřuji se k Vašemu článku an sich, pouze k Vašemu paušálnímu odsudku němčiny v buditelském tónu "Třista let jsme trpěli". Vám šlo o to, rýpnout si do Schwarzenberga, no prosím, ale nevylévejte knížecí vaničku i s dítětem!

Ve střední Evropě je němčina jazykem číslo jedna a fakt, že není jazykem světovým a vzdělanější Němci mluví jakž takž anglicky, není argument proti němčině. Znát mateřštinu protistrany je velmi přínosné v byznysu a nejvíc cizojazyčných partnerů je u nás samozřejmě z německy mluvících zemí. Zažil jsem opakovaně jednání s německy mluvícími partnery, kterým po pár anglických frázích došel dech a když jsem začal německy, zjihli a hned to šlo lépe. Zkuste si sám upřímně odpovědět na to, zda budete třeba v Číně mluvit anglicky i poté, co se ukáže, že Váš čínský partner umí plynně česky, nebo zda s úlevou přejdete do své mateřštiny. Takže je jedno, zda máme či nemáme Němce rádi, ale umět německy je pro nás výhodné, a proto by se němčina vyučovat měla!

Alles Gute:-)

0 0
možnosti

jrc

23. 10. 2011 13:02
Re: S tou němčinou bych nebyl tak bojovný:-)

Ale pane,

nebráním nikomu se učit němčinu, ale propagovat to nehodlám. Z budoucího obchodního hlediska by bylo lepší učit se čínsky.

Tam je budoucnost světového obchodu. Zatím, jako pitomci, většinou kupujeme čínské zboží přes německé dodavatele a obchodníky. Znalost jakéhokoliv cizího jazyka je přínosná. Musíme hledět do světa a nejen na nejbližší sousedy!

0 0
možnosti
JK

Nesehnutý

23. 10. 2011 11:21
KARMA.

R^

0 0
možnosti

jrc

23. 10. 2011 12:05
Re: KARMA.

Dík,

nepotřebujeme na hradě knížecí strašidlo!

1 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"