Bouchlo to v muničním skladě na Zlínsku

                  Co bouchlo zůstává otázkou, ale autor videa umístěného na Internetu potvrzuje, že tlaková vlna byla cítit přes 3,5 km daleko a záběry z videa naznačují, že se pravděpodobně nejednalo o žádnou běžnou munici.

                  Tak trochu to připomíná malý Černobyl,

                   kdy soudruzi tajili, co se stalo a přitom nám zakazovali měřit výši radiace.

                   Co na Zlínsku bouchlo je tajné.

                   Trochu nedostatečný argument armády, pokud to ohrozilo občany žijící v širokém okolí muničního skladu. Opravdu lze skladovat na Zlínsku munici, která může ohrozit místní občany?

                   Časově omezené evakuace

                   všeho obyvatelstva z blízkých vesnic vyvolávají otázky. Vadí i starší občané, dokonce i starý pán na nosítkách, který pravděpodobně ani neopouštěl svůj dům. Podivné hledání něčeho, co neměl nikdo vidět a o čem neměl nikdo vědět, nebo snad měření zasažení. Čím a jaké zasažení? Co se hledalo? Proč museli všichni pryč? O co jde?

                    V době, kdy na východní Ukrajině

                    se používá mezinárodní dohodou zakázaná kazetová munice ohrožující civilisty, není od věci se ptát, jestli s tím máme něco společného? Nebo jde o něco jiného? Obchod s municí patří soukromé firmě, ale odpovědnost za to, co se uskladňuje v našem muničním skladě, nese naše armáda.

                    Sovětský svaz,

                    v době Železné opony, zde měl raketové jednotky. Co tady máme, jako člen NATO, dnes? To ta pitomá Studená válka ještě neskončila? Nelze to brát na lehkou váhu a netýká se to pouze vojenských složek NATO, či našich generálů, ale především našich občanů. Jde o to, abychom nakonec s tou divnou municí,

                                         nevyletěli do vzduchu všichni i s generály.

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 26.10.2014 10:18 | karma článku: 12,89 | přečteno: 865x