Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J65a60n 11H22o51r88a

21. 11. 2012 13:08

Jednoho Čumpelíka znám, ale ten nenosí oranžové brýle, nezastává se hloupě nachytaných zlodějů a nepindá nesmysly o politicích, neb je úplně ale úplně jedno, jakou barvu sako jeho má, protože, slušně napsáno, máslo na hlavě mají všichni bez rozdílu vyznání, a ti, kteří jej z neznámých příčin dosud nemají, ještě nebyli k lizu připuštěni. Čumpelíku, tohle je blog, ne stranický  billboard.

1 3
možnosti
Foto

Člověče,Horo, kde berete tu drzost komukoliv příkazovat co a jak má psát. Na blogu má každý, kdo splňuje podmínky, vybrat si jakékoliv téma a písemně se k němu výjádřit. Vy máte právo si jeho článek přečíst, nebo nepřečíst , ale nikomu přikazovat co má psát.Vy jste zajisté příznivcem , nebo členem některé z vládních stran, protože ty si právo kroutí jak se jim to hodí. Právě poslanec Rath a řešení jeho kauzy je toho zářným příkladem.

2 0
možnosti
Foto

Se nebojte, jestli pana Ratha odsoudí, tak ho na hlasování vozit budou a možná jich bude ještě o něco víc. :-)

1 0
možnosti
Foto

Já to vidím v barvách .... paní Voldánová uvádí zpravodajství z jednání Poslanecké sněmovny slovy: "Dnes ráno ve společenské místnosti věznice ve Valdicích zahájila svou třicátou sedmou schůzi dolní komora našeho Parlamentu. Z jednání byl omluven poslanec Vopička, jehož osobu se stále Policii České republiky nepodařilo dopadnout." ;-D

3 1
možnosti