Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

1. 2. 2010 21:20
Levice, pravice, je to jedno !

Nemám rád, když dělají z lidí pitomce a ovce ! Až s tím programem vylezou další, tak se na to taky podíváme. Ty současní parlamentní politici, by měli z toho parlamentu vypadnou všichni ! Čím dřív, tím pro všechny líp !

0 0
možnosti
E

editi

1. 2. 2010 11:57
Jenom mě zajímá,

proč se opíráš do volebního programu ČSSD, když volíš pravici. Neměl bysi spíš studovat program pravice, aby to nedopadlo jako s Cestou po modré nebo Topolánkovo Smlouvou s občany.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
F

faceman

1. 2. 2010 17:47
Re: Jenom mě zajímá,

Ty nedáš pokoj a budeš pořád někomu něco přikazovat a zakazovat. To je představa levičáků jak to tady povedou.

0 0
možnosti
GMI

Glock Mark II

1. 2. 2010 11:42
Proč?

Proč se vám zdá program ČSSD tak nedovařený?

Asi nic nevíte o tom, že i ČR má právní závazky (i mezidnárodní), které si ani ČSSD nemůže dovolit zpochybnit, že zde máme jistý právní řád, nezávislé soudnictví a zákon o účetnictví. Proto ten volební program ČSSD vypadá tak nedomrle. Ony totiž ty klasické levé žvatly nejdou uskutečnit, povětšinou díky zákonům.

Majetková přiznání plošně - právně nemožné; schodek st. rozpočtu je dán příliš vysokým podílem mandatorních výdajů, v exekutivě skončí nějakých 18-20% výdajů; daňová progrese nic neřeší - v podstatě návrat do roku 2006 (namísto superdaně zase nebyly limity pro pojištění); přímá volba prezidenta - každý, kdo si kdy přečetl českou Ústavu a ví, jak se změny Ústavy schvalují, musel pochopit, že tenhle slib a jeho plnění je rovné čekání na Godotta.

.

Prosímvás, nevěřte odsudkům těch druhých a věřte, že ani levice, ani pravice ... "nerozvrátí sociální stát" ani "nepřivede stát k bankrotu". To je prostě přehnané ...

0 0
možnosti
K

krosita

1. 2. 2010 12:19
Re: Proč?

tak vaši suverenitu bych chtěl mít, já si totiž myslím, že k tomu právě zdatně směřujeme

0 0
možnosti
PV

petrs51

1. 2. 2010 11:10
Dufám, že

si každý už všimnul, že ČSSD na nějaký program nemá čas. Při každé tiskovce mluví jen o ODS a neustále dokola opakují jména jako z telefoního seznamu, aby si volič zapamatoval kdo je nepřítel. Je to prostě jeden velký flašinet co hraje pořád stejnou písničku. Včera to předvedl Ráth a na zasedání sněmovny to předvádí Sobotka, který dovede také půl hodiny mluvit o ničem a neustále do tgoho opakuje jména z ODS.

0 0
možnosti
GMI

Glock Mark II

1. 2. 2010 11:44
Re: Dufám, že

Preference formy před obsahem. ČSSD nabízí líbivě zabelený, voňavý dárek, který se po otevření zjeví jako obnošené papuče od Armády spásy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"