Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Stone neni politikem, ale progresivnim levicovym filmarem.  Super hvezda?  Mozna pouze pro progresivni levici.Rv

2 0
možnosti

Omyl pane.

Oliver Stone pracuje pro lepší svět pro všechny lidi na zemi.

Pro mír, lásku a porozumění!!!

0 2
možnosti
PV

Pěkné, článek je povedený, poselství pana Stonea vnímám stejně. Nelze na svět nahlížet pouze růžovou optikou, je třeba události zapasovat do souvislostí, už to umí málokdo. Na okraj: Kdosi tu píše o jeho okrajové roli v americkém filmu, to jste pane asi spadl z višně naznak. Vždyť trilogie z vietnamské války je vůbec to nejlepší s touhle tematikou, navíc jasný příklad protiválečného filmu.

1 1
možnosti
Foto

Co Vám proboha ti nešťastní Američané udělali ? Nebo jste pouze alergický na Bushovu, Carterovu, Nixonovu, Reaganovu či Obamovu administrativu ? Nepomohli dost rozhodujícím způsobem vyhrát dvě opravdové a jednu studenou válku ? Netvrdím, že jsou absolutní andělé, ale nevidím nikoho lepšího , kdo by stál takříkajíc v čele demokratických rozvinutých zemí.

Jinak- posílám Vám pár užitečných slovních spojení pro další články : američtí agresoři, upíři z voltstrýtu , Ami go home , americký brouk , texaská soldateska zelených baretů....

6 0
možnosti

Oliver Stone je Američan!

Jeho kritický postoj k politice USA, je postojem mnoha Američanů a je dobře si ho poslechnout. To nemá nic společného zda máte rád, nebo nemáte rád Američany.

Američané jsou normální slušní lidé, kteří nemají zájem stále válčit a umírat.

Jde jen o to pochopit, že politika není jen růžová a nemá to nic společného s logickou vděčností Američanům za jejich roli v světových válkách a podílu na osvobození naší země.

Takže si ty slovní spojení nechte pro svoji osobní tvorbu a trochu více přemýšlejte,

o čem je řeč.

0 1
možnosti
Foto

Nepřijít Oliver Stone s kritikou našeho členství v NATO, tak by mnohým z těch co ho dnes vychvalují nestál jako filmař té "zvrácené USA" ani za zmíňku. Snad jen jako cíl nadávek.

:-)

5 0
možnosti