Alexandře Vondro, není důvod odstupovat!

               Pokud o odstoupení Alexandra Vondry ODS usiluje přítel pana Bartáka, vytrvalý a vychytralý ministr financí Kalousek TOP 09, který zcela nezodpovědně zásadně prohloubil minulé deficity státního rozpočtu a výši našeho státního dluhu, či jeho papoušek Gazík TOP 09, tak mi promiňte, ale to má Alexandr Vondra ODS, moje sympatie. K tomu nepotřebuji mít rád ODS.

             Tvrzení

             Radka Johna VV, že Vondra ODS potápí vládu a kazí reformy je ubohé a hloupé. Naivní představa Věcí Veřejných, že jim prosazení reforem může přinést body u občanů, je zcela nesmyslná a mylná. O reformy, které dnes postupně lezou z této vlády naprostá většina občanů nemá zájem. Návrhy reforem lezoucí z této vládní koalice připomínají Topolánovsko-Julínkovské experimenty, vhodné spíše pro primitivní kapitalistické společnosti. Rozhodně bude lepší místo reforem, provádět pouze minimální nutné změny. Ostatně prodloužení věku odchodu do důchodu již probíhá.

              Alexandr Vondra

              celkem aktivně dělá na ministerstvu obrany pořádek a prověřuje namátkově starší vybrané zakázky. Na základě jeho postupu bylo již podáno několik trestních obvinění. Bylo už velmi potřeba, aby se do toho někdo důrazně pustil. Rozhodně by neměl z touto činností skončit a měl by přejít od namátkového prověřování k systematické kontrole všech minulých zakázek, až do doby kdy Kalousek TOP 09 působil na ministerstvu obrany. Možná to bude velmi zajímavé.

              O tom,

              že se Kalouskovi TOP 09 velmi nelíbí Vondrovo ODS odstavení Omnipolu od zbrojních zakázek s tím, že Vondra ODS chce zajišťovat přímé nákupy pro armádu bez zprostředkovatele je známo.Rovněž odvolání přítele Bartáka nebylo od Vondry ODS pro Kalouska TOP 09 přijatelné. To, že se Kalousek TOP 09 chce urychleně zbavit Vondry ODS se nedá přehlédnout. Pokud jde o pokání a pokoru, tak by ji měl hledat především ministr financí Kalousek TOP 09. Jeho demisi by občané jistě s radostí uvítali!

              Nemám příliš rád

              Alexandra Vondru ODS pro jeho zcela nekritický pro Americký postoj, či pokorné schvalování všech nesmyslných návrhů této vlády a ODS. Ale chápu jeho pochybení při zabezpečování předsednictví EU a rozhodně si nemyslím, že je odborník ve věci ozvučování. Za ten výběr a výši úhrady by měli být voláni k odpovědnosti odborníci, kteří tyto zakázky zajišťují a firmu Promopro doporučili a připravili smluvní ujednání, včetně stanovení ceny zakázky.

                      Nevidím podstatný důvod, proč by Alexandr Vondra měl podával demisi!

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 25.3.2011 8:43 | karma článku: 32,99 | přečteno: 2189x