Aeronet.cz zazářil článkem o spolupráci Hamáčka s Bakalou v Aspen Institute Central Europe

Ještě, že nás ČT ve svém programu Newsroom ČT24 kriticky upozornila na tento Web. Každý má nyní možnost sledovat a seznámit se s tím, jak vypadá tzv. hybridní informační válka v podání skrytých autorů aeronet.cz.

Sledovaní aeronet. cz

a jejich zpráv AENews je velmi poučné zejména pro lidi, kteří si chtějí zjistit, co je to hybrid, tedy míšenec, či kříženec, v realizaci informační války. Zkrátka v podání aeronet.cz se jedná o míchání a křížení informací, což podává zcela odlišný pohled na probíhající události.

Těžko věřit tomu,

že by předseda ČSSD Jan Hamáček před svým zvolením do čela ČSSD neinformoval členy své strany ČSSD, že je členem představenstva tak významné a vlivné neziskové organizace, jako je Aspen Institute Central Europe, spolu s Madeleine Albright, Michaelem Žantovským, Janem Farským, Zdeňkem Bakalou a dalšími významnými členy.

Zájem předsedy ČSSD Jana Hamáčka

o pozici ministra vnitra zcela jistě nesměřuje k ovládnutí Policie ČR a potlačení vyšetřování kauz OKD, či Lithia. Ostatně jeho soukromý rozhovor s Andrejem Babišem jistě neměl nic společného s nedostatečně podloženou kauzou Čapí hnízdo, která již ztrácí své aktuálnosti.

Nelze,

než poděkovat České televizi, že nás v pořadu Newsroom ČT24 upozorňuje na zdroje, kde se můžeme na vlastní oči a polopatě poučit o tom, co se skrývá za hybridními informacemi, které přináší aeronet.cz ve svých zprávách AENews, což přispívá k vzdělanosti našeho národa. Každý má takto možnost, udělat si vlastní posouzení těchto informací.

Je rovnež zajímavé sledovat,

jak uvědomělí členové ČSSD ve svém referendu podporují svého předsedu Jana Hamáčka do funkce ministra vnitra

a podporují tak vznik vlády ČSSD a ANO, s podporou komunistů.

Autor: Jiří Čumpelík | čtvrtek 24.5.2018 11:21 | karma článku: 30,55 | přečteno: 2172x