Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Ne že bych s vámi nesouhlasil, ale četl jste třeba Starý zákon?

0 0
možnosti
VJ

Kam svojí otázkou míříte? Ptám se, ačkoliv to tuším.

1 0
možnosti
OP

Pokud se ptáte, jak je možné, že je povoleno náboženství, které hlásá nenávist, kruté tresty, lež vůči nepříteli (kterým je každý, kdo nevyznává islám), pak z veškerého dění vyplývá, že příslušní činitelé o islámu nic nevědí, neráčili si sednout a něco nastudovat, pouze se cítili poctěni, že žádost podal nějaký muslimský pohlavár. Zaštítili se jeho lžemi a všeobecným evropským multikulturalismem

3 0
možnosti
Foto

Ono je u nás zvykem, že řada neblahých činů, které jsou popsány v příslušné literatuře (trestní zákoník) a jsou náležitě otaxovány, tak nějak unikají pozornosti příslušných orgánů. Autoři těchto činů si klidně běhají po svobodě, cestují na svá sídla na všelijakých ostrovech,  v případném (leč řídkém) předvolání k soudu náhle ochoří .... atd. A když už na ně ruka zákona dopadne a oni se ocitnou za katrem, tu nějaká hlava státu jim udělí aminu.

A vy byste chtěl stíhat někoho jen kvůli tomu, co je napsáno v nějaké historické knížce? Opovažte se, hněv naší ombudsmanky dopadne na Vaši hlavu!

R^ a karma.

4 0
možnosti
Foto

Pěkné zamyšlení. A zatímco nás média u takových hrůz, jaké se děly na Majdanu nebo v Kosovu, důsledně šetřila, zde s námi vůbec soucit nemají :-(

0 1
možnosti
Foto

Co to podle vás je ta islamofobie?

1 0
možnosti
JR

J76a94n 40R73á73ž

8. 1. 2015 19:00

Islamofobie je kontroverzní neologismus, kterym se označují lidé odmítající spolužití s Muslimy. Podle B.Kurase tento termín začali používat fundamentalisté z Muslimského bratrstva k označení kritiků Islámu. (pramen Wikipedia) a dnes jej multikultutralisté devalvovali stejně jako pojmy rasismus, či xenofobie tím, že takto začali hromadně označovat každého , kdo s jejich projektem ideálního mezikulturního spolužití nesouhlasí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2422x
Patřím ke střední vrstvě a mé názory jsou pouze moje. Je na Vás, jestli s nimi souhlasíte nebo ne.

Seznam rubrik