Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Ano, ale to mluvíte o lidech mladších, schopných práce s moderní elektronikou a taky schopných změnit banku.Jenže u České spořitelny je i hodně důchodců,kteří si jednou za čas chodili vybírat na přepážku třeba proto,aby je u bankomatů nikdo neokradl nebo prostě proto,že si netroufají ani na bankomat.Proto mi 85 kč za výběr přijde naprostý hyenismus,srovnatelný s Cetelem a předváděcími akcemi pro důchodce,protože oni prostě banku nezmění.Ale samozřejmě,banka není sociální ústav,že.

1 0
možnosti
JB

Právě - jde o to že banka nemá společenskou odpovědnost a narovinu - bank je dnes na výběr až hanba (na tak malinký trh). Navíc díky kodexu mobility je přechod k jiné bance poměrně jednoduchý. Jistě starších lidí je mi líto, ale je třeba si uvědomit že i ten důchodce prostě potřebuje servis od banky - a bohužel bance netvoří zisk. Dát lidem výpověď je dost silná káva, tak je to dle mého řešeno zvýšením a zavedením poplatků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 597x
Kdo dělá marketing, může kecat do všeho. Obchod je pro hazardéry - pro lidi co myslí tu je právě marketing. Články po sobě nečtu - ztrácet čas umím i jinak.

Seznam rubrik