Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aniž bych tušila, jsem obdivovala, chválila, protože chlap mi byl zpočátku princ na extra koni. Po málem 50ti letech, můžu říct, že mi věčné poučování leze krkem. Tak v momentě, kdy jsme třeba zavřeni v autě, ráda udělím rady také já. Pochopitelně to chlapa štve, protože do teď byl absolutní jednička ve všem. ale když to nechce poslouchat a vystoupí, klidně ho tam nechám a vyřídím sama věc, kvůli které jsme jeli.;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Dobré, vtipné a poučné. Škoda, že na to spousta žen přijde až v pozdějším věku, tak jako já.:-)

0 0
možnosti

Tak snad aby muž neopouštěl původní rodinu, protože toto mu výborně poskytne hlavně matka. Pro tu bude určitě skvělý i když to bude naprostý idiot.

Pak zpravidla  domov opustí a najde si partnerku,ale  to už matka není.

 Ovšem nevím, jestli to některým vůbec dochází....

A podobný servis pro mužovo ego je navíc záležitost únavná, a k tomu- muž se tímto způsobem o ego manželky zpravidla nestará, takže....proč se jaksi starat o to jeho? 

Pokud toto schopen pochopit není, chce si hrát a být chválen, tak ať zůstane u maminky a ta ho dál rozmazluje, ovšem odvedla ve výchově špatnou práci.Rv

0 2
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 774x
Jsem autorem třech knih, takže jsem už možná spisovatel, ale pokud ne, tak nevadí - píšu rád, píšu často a píšu .... no, snad dobře.