Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Saša

6. 9. 2012 11:54
Když klesá počet dětí,

nutně bude klesat i počet škol a počet učitelů (a také počet obchodů s dětským zbožím a počet různých zařízení pro děti a počet pracovních míst u výrobců a prodejců dětského zboží).

Počet počtu škol s sebou nutně nese pokles kvality vzdělání.

Tvrdí-li pak politik něco jiného, lže. Sprostě lže.

Takzvanou "optimalisací škol", správně česky rušením škol, nedojde ke zlepšení kvality vzdělávacího systému, ale ke zhoršení možností vzdělávání a úrovně vzdělání.

Ta "optimalisace škol", správně česky rušení škol, je pouze přizpůsobením se realitě. Jeden z kroků, jímž se organisace a ekonomika společnosti přizpůsobuje měnící se realitě.

0 0
možnosti
PH

petrph

6. 9. 2012 11:07
to se tak krásně sešla pravda a lež

Ano, skutečně ekonomické důvody nás asi dovedou k tomu že bude nutné omezovat síť škol. A bylo by skutečně správné  pokud by to byly jen školy střední, řízené kraji.

Ale to bohužel naopak povede ke zhoršení celkového vzdělávacího systému, nikoliv k jeho zkvalitnění. On už je teď v dost mizerném stavu a jestli se ještě politici dají do rušení škol podle svého uvážení..je mi z toho šoufl...

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

6. 9. 2012 10:09
Toto je otázka, jakou může klást

pouze levicově orientovaný aktivistický politik.

Pravicového politika tato otázka nemůže vůbec napadnout. TOP 09 je prostě banda vyžírků, dinosaurů a korytářů.

Myšlenka, že by se lidé o sebe postarali, kdyby jim na daních nebrali přes 70 procent příjmů je pro ně nepřijatelná a nemyslitelná. Z čeho by se pak žilo a užívalo u koryta ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 971x

Seznam rubrik