Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Českou politickou scénu zaplevelila strana TOP09 a ODS.Ba řekl bycvh že přímo zas....!

Takže nechápu proč se tu ještě exhibujete?Stud nic??:-)[>-]

0 0
možnosti
FF

Váš blog má hlavu a patu, pane Blažku. I proto budu volit Vaši TOP 09! R^

Hezký den. F.F.

1 1
možnosti
ZB

Co to a nebo kdo to je? Rozum to nemá, vždy to následuje slepě svého vůdce a pána. Co a nebo kdo to je? Vyřeším to z vás - no přece "slepí a hluší" voliči TOP 09.

2 0
možnosti
Foto

Umění včas odejít...kdyby se toho držel váš předseda, který už příliš často dává najevo, že už by měl radši odpočívat v důchodu. Když si vzpomenu, jak pózoval novinářům ve volební místnosti, aniž by si uvědomil, že takto daný hlas je neplatný a jen si dělá ostudu:-).

Brežněva také museli často probouzet.

2 0
možnosti
Foto

Nové strany se tvoří jako následek neschopnosti těch starých, přesvědčit voliče o poctivosti toho co dělají. Projevují místo toho neschopnost a slabost a v politice to funguje jako v přírodě, přichází nový, aby změřil síly.

1 0
možnosti
ZK

Z47d68e41n84a 51K42o22č45í

1. 9. 2013 15:59

Na krajského předsedu jste značně neopatrný - řekla bych dokonce až hloupý na používání některých slov.  O Vítovi Bártovi si nemůžete dovolit říct, že je to korupčník.  Soud jej za to ještě stále neodsoudil - navíc dával ze svého a ke všemu byl vlastně vydírán na popud ODS.  Alespoň to byste mohl vědět. 

Mnohem větší korupcí je pro mne činnost poslanců ODS, ČSSD a možná i TOP - ale na to nemám žádné důkazy, které by vzal soud v potaz. To víte, ani zabavené miliony dnes nestačí k jednoznačnému odsouzení.  Mám ale 100 chutí je nazvat stejně jako vy - korupčníci. !!;-)

4 0
možnosti
PH

P78e45t74r 27H48a64l85í33k

1. 9. 2013 15:47

mate pravdu. V minulych volbach jsem naletel na vabeni jedne zcela nove strany. Bylo to me nejvetsi zklamani. Ta strana se vydavala za pravicovou ale jednala levicove. Zvysovala dane,  jeji opatreni prohloubila krizi a utlumila prumysl. Neudelala nic, aby omezila korupci a rozbujely statni aparat. K tomu zadluzila republiku nesmyslne rozsahlymi cirkevnimi restitucemi. Pres veskere setreni statni dluh raketove vzrostl.

Hlavne diky te nove strane je ted ze slova pravice skoro sproste slovo.

s pozdravem vas byvaly a litujici volic

2 0
možnosti
Foto

To vypadá na TOP 09 a to byla někdy nová strana???

1 0
možnosti
RK

Jj. TOP 09 je stálice na naší politické scéně. Za chvíli oslaví celé čtyři roky od vzniku. Tedy přesněji řečeno od chvíle, kdy někteří lidé (včetně vás) opustili KDU-ČSL. Jde nám o budoucnost? Ale houby. Je úplně jedno kdo z vás vládne. Chleba bude vždycky o dvou kůrkách. O budoucnost jde jedině vám. Když bude ve vládě, nebo třeba v dozorčí radě Českého Aeroholdingu někdo jiný než vy, vy z toho budete mít prd:-)

2 0
možnosti
Foto

Paní Antošová, vždyť v tom článku není nikomu TOP nucena. S p. Blažkem souhlasím, že ta mnohost neprospěje. Uvidíte sama. Každopádně váš názor vám nikdo nebere:)

0 2
možnosti
VA

Máte pravdu , není, nicméně když je autor předsedou TOP 09 na Vysočině tak se to poněkud nabízí:-P

2 0
možnosti
ZB

Volič rozhodne. Chci věřit tomu, že tentokrát už volič nebude volit ty stejné politiky a ty strany, které už v PS byly. Proto je dobře, že z čeho vybírat. Lidé by si měli dát pozor na "Škatule hejbejte se", tedy na politiky, kteří migrují již od KSČ napříč politickým spektrem, jen aby byli u žlabu. Volte nové tváře ze stran, které mají dobrý program.

0 0
možnosti
Foto

Do politiky se tam od vás vratil i pan Zeman, že?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 971x

Seznam rubrik