Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebojte se, nakonec to dopadne stejně jako to viděl aTeo už v roce 2012 - http://ateo.cz/i/6166/

0 0
možnosti
Foto

Ten předposlední odstavec je demagogie jak sviňa! Jiný soukromý majitel by asi do nabytého majetku neinvestoval a daně neplatil, že?

0 0
možnosti

P68a56v18e21l 80G53ö70t24z83e

21. 1. 2014 10:46

Ktery jiny? Ty majetky byly vpodstate zablokovane do doby, nez se stat s cirkvemi vyrovna. Coz se deje az ted, po tech mnoha letech. Stat a obce s nemi nesmely prilis mnoho delat.

0 0
možnosti

... skvělé představy církví by to mohly být, kdyby ... nebyl zástupce církví v pořadu Máte slovo u paní Jílkové, a ten působil naprosto stejně, jako paní Gadůšková ....  Na všechny dotazy měl jen fráze a kllišé, nevěděl nic konkrétního, nevěděl, že církev nemá na to lidi, nevěděl a nechtěl ani připustit, že počet věřících za posledních 20 let klesl z původního počtu o dalších cca 20%, jen stále blábolil, že církev se postará za těch 30 let o přestárlé, až to ten stát nebude umět ... To byl také výkon ....;-D

0 0
možnosti

Pani Gajduskova je primarne ucitelka ZA 1. stupne. Na to stacilo v minulosti 4 roky studia na pajdaku. O jejich kvalitach svedci to, ze si mysli, ze v Bruselu vystaci s cestinou, protoze ta je prece jednaci jazyk EU. Dale si mysli, ze jednacich jazyku EU je 27, pricemz ji nenapadlo, ze nemcina v Rakousku a Nemecku je stejny jazyk, podobne anglictina pro nektere zeme atd.

Jak neznasim Zemana, tak mu musim priznat, ze ma pravdu v tom, ze kadrove rezervy CSSD jsou nulove.

0 0
možnosti

Já jsem pro navrácení majetku církvím. Ovšem v "rozumné" míře. Proč například v silně věřícím Polsku vychází suma v přepočtu na 1 obyvatale 10x méně než v Čechách?

0 0
možnosti

P30a54v37e58l 65G74ö49t49z98e

21. 1. 2014 10:49

Protoze v Polsku se vracel mejatek. V Cesku nejdeo navraceni majetku, v Cesku jde o kompletni odluku statu od cirkve. To je nebe a dudy. Ja osobne s tim treba nesouhlasim (s odlukou cirkve), ale bohuzel Cesko neni Polsko. Cesko je silne ateisticka zeme, na rozdil od Polska. Srovnavate nesrovnatelne.

0 0
možnosti

Jsem pro navrácení majetku církvi. ALE proč já ateista mám na ni doplácet.

Ti co se k ní takle hrdě hlásí měli by odvádět částku ze své mzdy, důchodu, sociálních dávek..... pro své hodnostáře a hlavě pro nenasytného Duku. Jsem hodně zvědavá, kolik lidiček by se našlo a dobrovolně povinně by jim přispívalo.

Tady v diskuzích je většina při církvích, ale nevím, nevím... Šáhnot někomu na paníze......:-(

5 2
možnosti

A z čeho myslíte, že žila církev doteď? No přece se sbírek, sponzorských darů, atd. A pokud píšete, že jste pro navrácení majetku, ale zároveň nesouhlasíte, aby jim to vrátil stát, tak je to krapet zvláštní tvrzení.

2 3
možnosti

Jakl vidno tak když je někdo věřící, tak už mu nezbývají šedé buňky mozkové na nic jiného než na hlouposti, pohádky, modlitby. Článek je o političce z ČSSD a církevní rozkrádačce. Dokonce autor snad tvrdí, že čím více dáme církvím tím více bude bohatnout stát, protože budou církevní hospice na každém rohu. Děkuji nechci, raději bych rozdal zbytečně vyhozené peníze církvím a majetek starým a potřebným lidem. Pak by nemuseli být zavřeni v hospicích a mohli by cestovat a prožít krásně seniorská léta bez náboženské nalévárny do mozku a různým hloupostem.

4 5
možnosti
Foto

kdo potřebuje Hospic, ten už většinou na nějaké cestování nepomýšlí

4 0
možnosti
Foto

Karma pane Blažku, nicméně bude ještě dlouhý zápas se závistí lidí a experty z různých politických stran, kteří při absenci vlastní myšlenky umí jen rozdmýchat vášně. 

Ach jo.

8 3
možnosti

Je dle vás kardinál Tomášek bývalý komunista, když tvrdil, že církve už nic dalšího požadovat nebudou, protože dostaly vše? A najednou Benda? Kalousek, a Nečas rozdávají ze společného i to, co církve nikdy nevlastnily. Proč?

6 4
možnosti

A navíc je nutno si uvědomit, že například pro příští rok činí splátka 0,165%. A kvůli necelým dvou desetinám procenta (rozpočet na 2014 je 1211 miliard a splátka 2 miliardy) ČSSD dokáže rozdělit společnost a dmýchat vášně. Za rok se rozkrade asi tisíckrát víc.

6 2
možnosti

Církevní rozkrádačka je také hrůzný trestní čin, tunel.

2 5
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 971x

Seznam rubrik