Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P63a80v44e24l 60H51e67k

18. 2. 2013 19:39

Bla, bla, bláboly politika. Voni budou volby?

1 0
možnosti
JZ

Pricina hromadneho vymirani obyvatel Ceske republiky a Polska konecne odhalena: POLSKE OTRAVINY!

1 0
možnosti
Foto

psal jsem to už jinde - žiji v západních Čechách a pokud tady koupím polský výrobek, je to hrozný šunt. Proč, to píší mnozí pod tímto blogem.

Já jezdím nakupovat do Bavorska. Nakoupím tam levněji a v podstatně vyšší kvalitě.

0 0
možnosti
JL

Ono jde spíš o to, že autor vychvaluje české potraviny a přitom všichni ti co

mohou, jezdí za hranice a kupují levněji a kvalitněji.:-)

1 0
možnosti
VK

Naprosto trapny a vylhany clanek.

2 1
možnosti
LC

Teda pane krajský předsedo. Vy mně připadáte jako svého času Standa Gross, když se řešil dovoz ojetých aut. Měl bezelstnou otázku "A proč si ty lidi kupujou ojetá auta?" Já vám položím podobnou a vy si na ni odpovězte. Proč lidé kupují levné potraviny?

1 1
možnosti
VK

Ahoj Jiří. Ty umělohmotné "skleničky" v Pelíškách nebyly z NDR ale z PLR

0 3
možnosti

18. 2. 2013 16:38

Byly z NDR.

2 1
možnosti
JL

Článek bez hlubšího zamyšlení. 

Souhlasím s hodnocením pánů pode mnou.

4 1
možnosti
BD

Většina kritiků polských potravin asi nebyla v posledních letech v Polsku.Samozřejmě ve značkových supermarketech mají  skoro úplně stejný, mezinárodní sortiment.Ale takové uzeniny a sýry se cenou a hlavně kvalitou nedají s naším sortimentem srovnat ! Stejné je to u cukrovinek, zeleniny atd.

A hlavně. Nechápu kritiky, kteří si nevšimli,že jsme již v EU. A tak nějaké rozdělování na národní a dovážené výrobky ztratilo smysl. Znám výrobce, kteří byli neustále v ČR buzerováni zdejšími úřady a tak se přesídlili do Polska. Respektive si nechávají vyrábět v Polsku potraviny dle svých receptur.

Kdyby tady bylo dobré podnmikatelské klima- bylo by to asi naopak.

A tak je nutno vše vidět v souvislostech.

A ještě maličkost. Zjistěte si, kolik potravin vyváží polští výrobci do Německa . A tam je hodně přísný trh s potravinami !

Tady se neustále vytváří psoudoproblémy a my těm pitomcům na to vždy skočíme !!!!

4 1
možnosti
JM

To je příšerně zjednodušené. Ty potraviny nevyrábí a sem nevozí Polsko jako stát, ale stovky či tisíce velice různorodých výrobců a obchodníků.

Stejné je to u nás. I naši výrobci jim tam třeba vozí lihoviny s metanolem.

Moc rozdíl v tom nevidím...

3 1
možnosti
MK

M87i23l40a16n 85K59e98s29l

18. 2. 2013 14:26

Dobrá rada nad zlato.Radíte nám to  A).Ještě nám poraďte to B),kde vzít peníze na české potraviny.Starosti o tom co bychom měli jíst vám ubudou,když přesvědčíte vládu,aby pustila nějaký ten chlup penzistům a jiným málo movitým.Myslím si,že není velký rozdíl v kvalitách našich a dovážených potravin.Vždyť potravináři všech zemí jsou přesvědčeni,že vydělají jen na tom co nějak ošidí.Do kakaa namelou kůru,do hovězího koninu a do etylu nalejí metyl.Nedívám se odkud co pochází.Koupím ochutnám,když přežiji a není protivné- v pořádku.Zácpu to nezpůsobuje a na ten druhý extrém mám endiaron.Zatím mi žádná polská potravina neublížila-naši Drakvodku jsem pro jistotu nalil do ostřikovačů(i tam dělá potíže-pění).Nestrašte  těmi mraženými pečivovými polotovary.Jednak nejsou zdravotně závadné a po takové "kajzerce"z Lidlu bych se utloukl.Dá se říci,že lidi budou jíst to na co mají.Kdo má dlabe mořské plody,kaviár a šampáňo a kdo nemá dá si suchej bimz a vodu z kohoutku.

1 0
možnosti