Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes večer od 20:00 promluví premiér Fiala k národu... Mám takový pocit, že nic pozitivního neuslyšíme a že se to ponese v duchu "my za nic nemůžeme" to všechno zavinil Babiš a válka na Ukrajině"

2 1
možnosti
MV

Špatná vláda, bída...a lidi jezdej a lítaj k moři a nákupní koše v supermarketech sotva utlaceje. Jestli takhle vypadá bída, také jen houst a větší kapky.

1 1
možnosti
ZZ

Čím víc dneska rozumně utratí, o to méně příjdou Fialovou inflací !

;-(

1 1
možnosti
Foto

Tak nějak nevím, jak je to u nás s tou katastrofou. Byl jsem rovněž v Chorvatsku a to ve dnech 1.-14.6. v malé vesničce vedle Podgory. Zhruba každé třetí auto mělo českou SPZ (polovina chorvatské, takže Češi de facto na prvním místě ze zahraničí). Chleba 10 kun (cca 35 Kč), mléko 8 kun atd. Pivo mají nic moc, dost Čechů si vozí svoje.

Pořád slyším, jak padáme na ústa, ale zřejmě ne doma, ale na plážích.....

4 0
možnosti
Foto

To jsme se tam mohli potkat. My byli v Drveniku. Kromě aut s českou SPZkou tam bylo hodně vozů s BIH, A a D. A co se týče piva, tak Drveniku a v Zaostrogu měli v supermarketech větší nabídku piv z celé Evropy než třeba u nás v Bille nebo v Kauflandu. Včetně velkého výběru z piv vyrobených v Česku.

1 1
možnosti
Foto

Před listopadem 1989 jsme nebyli v základních potravinách soběstační a to ani omylem.

6 2
možnosti
Foto

Plyn z Německa nekupujeme. Chorvatsko zprovoznilo nový terminál na zkapalněný zemní plyn (LNG) na ostrově Krk.Terminál umožní diverzifikaci dodávek plynu nejen do Chorvatska, ale i do okolních zemí.Zásobování terminálu zajistí tankery, které budou dovážet zkapalněný zemní plyn z Kataru, Alžírska nebo třeba USA. Na Krku pak bude LNG opět převeden do plynného skupenství. Plynovody ho pak budou z Chorvatska distribuovat dále, do Rakouska, Maďarska, Slovinska a dalších zemí Balkánu. Také se uvažuje o naší zemi.

0 0
možnosti
ZZ

Plyn z Německa samozřejmě nakupujeme, protože žádné dodávky LNG do ČR dosud nebyly realizovány.

;-)

1 1
možnosti
PK

Jen mě napadá - při soběstačnosti v ovoci - zelenině, bramborách - kde na to vezmete pracovní síly. Do těchto sfér se lidi nehrnou, spíše ubývají.

Naše produkce je strašně drahá - dnes "moravské meruňky" na Andělu ve stánku - 179 za kilo, třešně 249. V Lidlu koupím španělské meruňky za cca třetinu, řecké ještě levněji. Myslím že to není jen v dotacích.

1 0
možnosti
LH

hlavním problémem jsou dotace... bohužel....

6 0
možnosti
IB

I62v83o 71B50o86u46š71e

20. 6. 2022 20:38

Co se vám vlastně nelíbí? Mimo toho, že všechno a že vláda nepůsobí zázraky?

6 0
možnosti
JT

R^ a užil jste si to dle svého. ;-)

3 0
možnosti
ZZ

Na něco a někoho, je přeci třeba shodit vlastní neschopnost, ne ?

Jinak by naše vláda vypadala před veřejností, jako banda neschopných tlučhubů.

;-D

4 0
možnosti