Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Sdílím tytéž pocity včetně diskusních příspěvků autora tohoto blogu . Takže jasná karmaR^

4 0
možnosti
Foto

Děkuji moc pane Chmelíku. Potěšilo jste mne na rozdíl od jednoho mého FB přítele, kterého se dotklo, že jsem si dovolil vyjádřit svůj pocit z vystoupení Ondřeje Vetchého. Pikantní na tom je, že mne odsoudil aniž by ten jeho proslov na pohřbu slyšel. Prý nejsem demokrat...

1 0
možnosti
Foto

V titulku článku jsem předeslal, že se jedná o můj ryze subjektivní pocit. Osobně pana Vetchého vůbec neznám a tyknul jsem mu v blogu, který on určitě číst nebude. A i kdyby tak pochybuji, že by mu to vadilo. Myslím to tykání. Jinak pro mne je Vetchý nezapomenutelný zejména jako Jirka Luňák ze seriálu Okresní přebor a taky z mého oblíbeného filmu Báječná léta pod psa, kde hrál manžela Libušky Šafránkové. Co se týče jeho politických názorů a postojů jsou mi víceméně šumafuk podobně jako u většiny herců, zpěváků či jiných celebrit. Jenom ale do té míry pokud není ohrožena moje svoboda projevu a vyznání. Ať tak či onak trvám na tom, že ten jeho včerejší herecký výkon byl podprůměrný a že by bylo lepší, kdyby na pohřeb netahal politiku.

3 0
možnosti
JR

J34a49n 29R19á36ž

26. 6. 2021 16:35

V humbuku kolem úmrtí a pohřbu L. Š. zcela zanikla zpráva o smrti i pohřbu další vynikající české herečky Niny Divíškové. A to je škoda!

PS. Jsem si jistý, že by se L. Š. to místy nechutné show kolem její smrti i pohřbu ani trochu nelíbilo.

2 0
možnosti
JP

J28a44n 93P51a28v15l96í88k

26. 6. 2021 15:57

Viděl jsem závěr. Překvapil mě projev kněze, který sloužil mši, připomnělo mi to socialistické filmy, kde byli duchovní často podobným žbrbláním karikováni. Kontrast, který byl osou zde kritizovaného projevu, vnímám jako projevenou poctu vůči zesnulé a nechápu zdejší pohoršení.

A ještě jeden postřeh: za Havla se vaškovalo o stošest, nyní se podobně libuškuje.

0 0
možnosti
Foto

Abych řekl pravdu, tak ani nevím, co ten kněz říkal. Možná to bude tím, že jsem si odskočil na WC. Nemůžu se k tomu tudíž vyjádřit ;-)

0 0
možnosti
JL

Její duše žije dál (předpokládám, nevím to na 100%), asi už odfrčela do jiných dimenzí. Přece jen mi připadá tornádo na jižní Moravě důležitější, než pláč nad rakví. Pořád někdo umírá, lidi ale blbnou hlavně kolem pop-hvězdiček.

3 0
možnosti
Foto

S tím nemám problém souhlasit... R^

0 0
možnosti

Libuška Šafránková

Sledoval jsem rozloučení s Libuškou Šafránkovou na veřejnoprávní České televizi. Díky!

Vaše překvapení sdílím, ale nerozmazávám. Věřím, že Libuška by byla nad věcí!

:-)

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^

0 0
možnosti

Na tom projevu Vetchého mi tak ani nevadil obsah, jako ta nesmyslná plamenná dikce, naprosto se nehodící pro danou příležitost.

3 0
možnosti
Foto

Ale Vetchý už je prostě takový :-)

0 0
možnosti
Foto

Patřím k těm nemnoha, kdo najdou odvahu řeknou: Libuška Šafránková, jistěže skvělá herečka, nikoli ale můj šálek čaje. Tak to prostě je, nemohu tvrdit něco, co by nebyla pravda, ačkoli jsem se tím vyřadil z většiny národa. --- Přesto jsem vysledoval velice pozorně a s pietou páteční televizní rozloučení z katolického kostela na Spořilově. Pokud jde o vystoupení OV, neměl jsem s obsahem jeho řeči problém. Myslím, že jsem porozuměl tomu, co chtěl říci. Každý jsme jiný, každý se loučíme jinak, každý se prezentujeme jinak. --- Také mě zasáhl fyzický stav Josefa Abrháma, byl to jeden z nejsilnějších dojmů z rozloučení, který mi v mysli stále rezonuje. Hluboce s ním soucítím a přeji mu hodně sil.

0 0
možnosti

Myslím si, že je poněkud zbytečné informovat nás v této chvíli o tom, že Libuše Šafránková nebyla váš šálek čaje. Někdy je lepší mlčet (nepsat).

5 0
možnosti
PK

Poslední sloupec podepisuji. Co se týče OV, pustil jsem si celý záznam vč. jeho, no něco bych určitě vypustil, ale co naprosto neodpovídalo byl způsob prezentace a to se týkalo všech herců, proč proboha nehovořili v kratší době a spatra...

1 1
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik