Foto

Zajímavé jsou konfrontace Konečné se zástupci pětikoalice, dává jim pěknou sodu. Asi proto, že to není vůbec těžké

VR

Kdykoliv vidím na obrazovce (až příliš často) Kateřinu Konečnou, vždy se mi vybaví termín, který se užíval v časech první republiky a kterým tak bývali pojmenovávání skalní komunisté, kteří sice revolučně řečňovali na náměstích, ale jinak ochotně seděli v parlamentu, kde si užívali coby poslanci. "Profesionální proletáři!" Nesedí to i na tu jistou Konečnou?

JV

Co mají teda Spáčilová s Konečnou společného?

Foto

Kandidujete na titul "Nejvěrnější moje čtenářka"

JM

J65a80n 87M79a63r63e69k

1. 4. 2024 19:29

Jirko, překvapuje tě, kolik prostoru Kačena dostává na televizní obrazovce. Mně překvapuje jiná věc...a sice jednak pokrytectví českých medií a dále to, že tolik prostoru v mediích kačena dostává i potom, co jeden zákon, schválený Čs. parlamentem z roku 1993 říká, že komunistické hnutí je hnutí zločinné. Dávat tedy tolik prosrotu zločinnému hnutí je pro mne věc naprosto nepochopitelná. Mám takový dojem, že přece jen je národ český fascinován komunismem...možná trochu nostalgie anebo hodně stupidity, anebo obojí.

LP

Kačena je ozdobou každý diskuze, tak ji tam televite zvou. Žádnou fascinaci ani stupiditu v tom nehledejte.

Foto

Svobodní ještě vůbec existují? Pokud vím, tak jejich nejznámější tvář Petr Mach teď kandiduje do EP za SPD. A k SPD mají teď blízko i jiní bývalí příznivci SPD včetně exprezidenta Václava Klause.

Co se týká předsedkyně KSČM Kateřiny Konečné, tak při předpokládané nízké volební účasti by mohla ještě do EP proklouznout. Voliči KSČM totiž bývají disciplinovaní a k volbám chodí. Ale průměrný věk členů KSČM je prý nyní 75 let, v Praze dokonce 78 let. Doufejme tedy, že paní Konečná bude pro KSČM opravdu konečná.

Foto

Svobodní ještě kupodivu existují a doufají ve zmrtvýchvstání. Novými členy jsou u nich i ekonomka Markéta Šichtařová a neuspěšný kandidát na prezidenta Karel Diviš, které jsem v první kole volil. Druhé kolo ignoroval...

JK

Před každýma volbama říkají politicii, blogeři, diskutéřii, že jde o naší budoucnost a že právě tyto volby jsou od roku 1989 ty nejdůležitější. To jsou ty nejprofláklejší fráze, které nad mohou být.

  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik