Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každá mince má dvě strany, ve spoustě případů je lepší, že nám lžou, vlastně nás tím šetří. Představte si, že by Vám každý politik bez milosti naservíroval pravdu nebo lékař? Přijdete k lékaři s něčím banálním a on Vám bez milosti řekne, že stejně umřete, což je prokazatelný fakt, takže nejde o lež. Nebo hůř manžel/manželka. O výrobcích a prodejcích aut ani nemluvě, vždyť bychom chodili pěšky! Jen si to představte, spotřeba děsivá, ale to není to nejhorší, ve značkovém servisu vás zruinují a stejně auto neopraví, o tom, že z vás stát vysaje neuvěřitelné peníze na platbách za "luxus" vlastnictví auta ani nemluvě. Dejte pokoj s viděním světa v jeho pravdivosti, musí to být dost šílené. Díky za drobné lži, které dělají život lepším.

Ale přeji hodně zdraví a osobní spokojenosti bez ohledu na lži. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za obsáhlou reakci. Já si nestěžuji. To bylo jen takové konstatování reality, když se člověk dívá dozadu. Nicméně jsem si zcela jist, že líp už bylo. Budoucnost nevidím nikterak růžově a to nemyslím vůbec v souvislosti se svým zdravotním stavem. Ten je lepší než mají lidé mého věku. Ještě žádné prášky jíst nemusím... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak Vám přeji hodně zdravíčka V

O ostatní, jak vidno, se dokážete postarat sám R^

3 0
možnosti
IM

Obdivuji vás.že i při takovém primárním onemocnění jste zvládl,,covidovou" nákazu velmi dobře.Přeji co nejvíce štěstí a pohody.Jinak můj názor je,že nám opravdu z velké části lžou.

3 0
možnosti
Foto

Taková je pravda: všichni lžou!

Držím palce a uzdravte se! :-)

1 0
možnosti
Foto

Posílám vám virtuálně 5 kg optimismu. Když jste překonal tohle všechno, tak nějaké lži můžete mít na háku.

2 0
možnosti
Foto

Snažím se... Když člověk přežije krizové období, tak si uvědomí své hranice a zařídí si život podle svých možností a potřeb. V mém věku si člověk uvědomuje, že většinu života už má za sebou a že netuším kolik toho pozemského bytí mi vlastně ještě zbývá. Ale to neví nikdo bez ohledu na to kolik mu právě je.

1 0
možnosti
JM

J29a33n 78M55a68r13e87k

9. 11. 2020 16:32

To jsi mně Jirko překvapil, nevěděl jsem o té tvé rakovině jater. Normálně to bývá rozsudek smrti. Tak jsem rád, že Bůh byl s tebou. Já jsem se dost stahnul, do ničeho jsem se nepletl žil jsem v takové ulitě...a ECCE, najednou mi je přes osmdesát. A díky Bohu ještě dýchám, chodím, luxuju koberec, meju nádobí akoukám z okna a dokonce jsem napsal i pár blogů, v tom chci pokračovat.

Moc ti přeju plné uzdravení!!!!!!

3 0
možnosti
Foto

Díky Honzo. Máš pravdu, když jsem se to dozvěděl, byl jsem smířen s tím, že Vánoc se asi nedožiju. Nicméně jsem pořád tady a existují pouze dvě vysvětlení. Za prvé buď se jednalo o lékařské selhání (chybná diagnóza) nebo mne Bůh zázračně uzdravil. Když jsem se dozvěděl, že to je špatný, že ta játra vypadají moc zle, tak jsem podepsal revers, že chci být raději doma než na té příšerné interně v kutnohorské nemocnici. Syn mi pak přes jednoho známého zajistil hospitalizaci v Ústřední vojenské nemocnici v Praze ve Střešovicích, kde mi udělali všechna možná vyšetření a výsledkem bylo, že mne po čtyřech dnes propustili domů, že jim tam zabírám místo, že tam nikdy neměli zdravějšího pacienta. A teď mi řekni, co si o tom myslíš, když to mám napsáno v papírech černé na bílém a když mi tvrdili na ultrazvuku jater, že nikdy nic takového neviděli...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Děkuji za reakci. Ptáte se, proč myslím, že nám všichni lžou. Tu otázku, ale přece nemůžete myslet vážně. Nebo jste do této chvíle žil na jiné planetě. Lhali nám na základní škole, na střední škole, na vejšce. V zaměstnání před plyšákem i po plyšáku. Když si zapnete internet nebo televizi málokdo dokáže rozlišit co je pravda, co pravda není a co je lež. A v době rozvoje umělé inteligence to bude ještě horší. Lidé nebudou schopni rozpoznat co je pravda a co je lež. Ale pravdu máte v tom, že já už nevěřím nikomu a ničemu. Někdy ani sám sobě... No a co se týče té spotřeby nerozporuji, že záleží na stylu jízdy. Dokáži jezdit s nízkou spotřebou, ale občas, když to provoz dovolí, na to rád šlápnu. A tak jak na okreskách tak i na dálnici.

0 0
možnosti
JF

To je docela velké téma - vždy záleží na úhlu pohledu a mít pravdu je opravdu dost svůdné ;-) Stejně jako je to s tim dobrem obecně ... zde znacne záleží na upřímnosti každého k sobě. Ale to dobro je tak svůdné ... třeba jako ze nekdo je větší demokrat než někdo jiný kdo ale vyhrál demokraticke volby ... je to o té cestě nekam která je dlážděné něčím ... k tomu ze člověk jedna správně je potřeba velká pokora. Ostatně již dříve se s timto tématem vyrovnávání ti před námi a proto vynalezli boha ... Pravda Pane totiž vítězí ... nikoliv jen Pravda vítězí bez ohledu na boha ale i člověka ... a to co nás překračuje je tak pokora ... je to velké téma.

0 0
možnosti
JF

.... možná by se dalo i zamyslet nad rcenim co Čech to ... jestli tu není nejaka hlubsi lidová tradice ;-)

0 0
možnosti
PK

Doplnil bych..."lžeme i my" a blahopřeji k přemožení toho hnusného viru;-DR^

2 0
možnosti
  • Počet článků 248
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 1176x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik